na gwarancji ci muszą zrobić a po to każdy szanujący się warsztat motocyklowy ci serwisuje bez słowa a częsci co z problem dla serwisu ściągnąć mieszkamy w globalnej wiosce:D
Wodzu . Masz calkowitą racje doradzając koledze Varaderke. Sam jestem juz szczesliwym posiadaczem,w pierwszym tygodniu nakulałem 1000km. I ciągle mi mało. O bezawaryjności tych jednostek pisać juz chyba nie musze...
sam kurduplem nie jestem a na tej Hondzie czuje sie mały ;-)
Hyosungi są w Polsce od wielu lat ofoicjalnie dystrybuowane (wejdźcie na forum Hyosunga) Do tej pory w Polsce były zazwyczaj 650 - a w tym roku jak większość firm poszerzyli o 125 (które w Niemczech i na Wyspach sa bardzo popularne od wielu lat). Dla Ciebie przy tym wzroście tylko Varadero albo Hyo. Bez przymiarki nie da rady.
Szkoda tylko że 99% Varadero w Polsce (po przekroczeniu zachodniej granicy) ma nagle przebieg 5 tys. czy 10 tys. a motorki jeżdżą 6-8 lat. No ale niestety jak większość ludzi łyka to że Niemiec płakał jak sprzedawał, czy Starsza Pani woziła nimi dzieci do przedszkola :). Czasami ręce opadają. Nawet na zdjęciach widać że przebiegi są wielokrotnie większe a co dopiero oględziny z bliska. Zanim kupiłem Hyo - szukałem Varadero przez pół roku i odpuściłem (4-5 latek kosztuje tyle co nowy moto a do tego widać że lakierowany, że przebieg kręcony ). Powodzenia w szukaniu.
Muszę się przyjrzeć,bo nie miałem okazji się na nim przejechać choć przed zakupem przymierzałem się do wielu. U mnie wzrost to też spory problem heh
możesz jeszcze pomyśleć o tdr 125 z blokadami ma 15KM a po zdjęciu 26KM tylko że to 2t inny start i v max więc raczej na początku bym nie zalecał zdejmować.Coś jak u dołu to tylko przykład.
http://olx.pl/oferta/yamaha-tdr-125-idealna-warta-ceny-na-b-CID5-ID9NgmL.html#d09aa309e9
https://www.youtube.com/watch?v=aQxod6IyHVU
Markul i co wybrałeś?
Mi też chodzi po głowie pcx , mam 186cm 85kg.
Do miasta i na niedalekie wypady poza
Radosław Bo... napisał:
Markul i co wybrałeś?
Mi też chodzi po głowie pcx , mam 186cm 85kg.
Do miasta i na niedalekie wypady poza
PCX fajny skuter ale niestety przeznaczony dla niskich osób - bardzo ważne jest aby Twój przyszły sprzęt prócz wyglądu i zadowalających osiągów był dopasowany do Ciebie. Chodzi o to abyś zarówno w mieście jak i podczas dalszych wypadów czuł się na nim komfortowo. Polecam jazdę testową.
W pcx poprawili siedzisko, nie ma tego garba co w poprzednich rocznikach, więc siedzi mi się w miarę komfortowo, mogę się delikatnie przesunąć do tyłu. Na majesty było gorzej. Apki nie mam gdzie przymierzyć, w Lublinie nie ma dealera. sam nie wiem co robić.......
Skoro rozmawiamy o zakupie sprzętu o wartości kilkunastu tysięcy zł koniecznie trzeba się przejechać przed podjęciem ostatecznej decyzji - samo siedzenie na skuterze nie wystarczy. Nie masz Aprili w Lublinie ale masz w Radomiu, Kielcach, Rzeszowie i Krakowie http://aprilia125.pl/gdzie-kupic/ . Mnie np. oferowano transport SR Max'a za 0 zł z Warszawy do Kielc ja jednak miałem tą opcje że mogłem kupić na miejscu.
Wodzu ile masz wzrostu? Na tej apce całkiem całkiem.....
175 cm i nie opieram pełnej stopy.
Jeśli o mnie chodzi to jeszcze nic nie kupiłem. W Brzydgoszczy jest tylko Yamaha, natomiast hondy brak nad czym najbardziej ubolewam. Wszyscy polecają Varadero - też barrrrrrrdzo mi się podoba ale dosyć sobie cenią za nowsze sztuki z niewiadomo jakim dokładnie przebiegiem. Ostatnio zauważyłem, że Vararero jes jeszcze produkowana i dostępna w salonach m.in w Norwegii, szkoda, że nie u nas. Ciekawe jaka była by jej cena :)