Jaki skuter do 5000 zł ??

Jak w temacie jakis sqter do 5000zł … tylko proszę nie wyjeżdżac z chińczykami itp… Chodzi mi tu o to aby był to sqter zwynny, Ładny, i dość komfortowy oraz wyciągać ok.80-90km/h. Czekam na wasze wypowiedzi :slight_smile:

Yamaha Aerox jakiś 2001 rok może starsza ~3000zł + tuning za 2tył i masz ponad 100km/h lajtem Piaggio ZIp Sp3 też ~3tyś 2 tyś na tuning i masz ponad 100km/h Gillera runer to samo Speedfight 2 to samo co wyżej … Aprilia SR to samo Masz w podpisie aprillia sr ? to co ty chcesz przecież to dobry silnik ma.

wiem… mam sr’ke :smiley: ale w powietrzu a chce cos w cieczy ;D i na 2 tarczach… Zastanawiam się nad Sr’ką w 2004r gdzieś albo Aeroxem w 2003 r.

Dawcio_SR, kup silnik od SR-ki w cieczy i zrób swapa :slight_smile:

nie oplaca się tak bawic ;/ a poza tym to sa dosc duze koszy … Caly silnik itd… nie chce sam robic tylko tak jak jest to fabrycznie …;/

No to te opcje co ci podałem są najlepsze.

Może dla odmiany kup roxa:-P Kup sobie roxa seryjnego, kupujesz wydech i wario i Ci stówke poleci :slight_smile: a jeśli chodzi o komfort również dla pasażera to bierz runnerkę, osiągi podobne tylko większa i wygodniejsza, więcej miejsca.

Za 5 tysi możesz kupić dobry skuter w roku 2004-2005 bez tunu kupisz tak jak podly powiedział wydech i wario i tą stąwke lecisz

Myslalem duzo nad roxem ale… zawiecha podobno twarda jest ;/ i lipa na nasze polskie drogi… A moze TZR 50 w 2004r ?? skuter chce zmienić w styczniu 2009r.to ceny tez spadna :D… co o tym myslice… Glosujcie między : -Yamaha TZR 50 2004r - Yamaha Aerox 2003r - Aprilia sr 50 2004r - Gilera Runner

tzr to biegówka, więc jak chcesz biegówke to możesz brać TZR Aeroxa bym polecał wersje z Obrotomierzem jakaś Ta kupisz wario i wydech i ci 100 poleci licznikowe z 85 realne…

jak jest ktos posiadaczem Yamahy Tzr’ki to niech napisze jak się sprawuje na trasie jak i w miescie :slight_smile:

Hahaaha. Kumpel w roxie ma Hebo NG i Tecnigasa, i mu leci 98km/h realne mierzone GPSem a licznikowe 105km/h. Mi malaga z samym yasuni z leci 93km/h realne. Katalogowo nowa yamaszka aerox leci 87km/h bodajże bez blokad a z wydechem i wariem? Pff…

PodLy napisał:

a z wydechem i wariem

wtedy v/max podchodzi pod 100-105 km/h :D

jak jest ktos posiadaczem Yamahy Tzr’ki to niech napisze jak się sprawuje na trasie jak i w miescie :slight_smile: Jestem bardzo ciekaw