Jak masz się zabić to na czymś konkretnym a nie... :lol: :lol:
Tylko moja laska mi mówi, że mam z nią żyć jeszcze przez 60 lat. :D Chyba najlepiej jest się przejechać na takim motorze i samemu stwierdzić jak się na nim czujesz bo inni swoją opinią mogą tylko pomoć ale nie mogą zdecydować. Jak już to podoba mi się kawasaki zx6r model ten sprzed 2000r.
Trochę od tematu odbiegliśmy ale chyba nikt nie chce o tym rozmawiać.
Ten temat powinien nazywać się Co ojciec KUPIŁ ci na osiemnastkę. Jak ktoś teraz ma 14 lat to do 18 jeszcze dużo może się zmienić na lepsze lub na gorsze więc nie wybiegajcie za daleko w przyszłość. A co do tematu to trochę bez sensu.
Szczerze mówiąc mam wyje***e na to co kupie na 18-tkę i nie mowcie mi ze co mi tatus kupi bo tatus tylko da na prawko i trochę dołorzy do fury i nie wazne czy to będzie audi a4 2008 rok czy seat mirabella wazne zeby się koła kręciły i zebym nie musiał marznac w zime jak bede gdzieś jechał to jest moje zdanie a ci inni co mówia ze będzie miał kombi sportd cupe sedan full opcja na bezpośrednio-pośrednim wtrysku w gazo-benzynie to niech się nie przeliczają bo ze ojciec teraz ma kase to nie znaczy ze ta firma czy gdzie tatus pracuje nie upadnie za 2 tyg, to jest moje zdanie.dziekuje za przeczytanie heheheh
Zgadzam SIe Z Sebo … TeraZ Mowicie Audi Q7 FULL OPCJA … a za kilka lat , kiedy dojdzie do tej upragnionej 18-nastki , Bedziecie Jezdzic Marabella tez Na Full Wypasię Dziura W Podlodze i Mozecie Mowic Widzicie Mam Klimatronic i na pełnej Szprycy hah ;] Teraz masz siano … a za kilka godzin mozesz juz go nie mieć … Temat Wedlug Mnie BEZ SENSU ! PzDr ;]
SprzedAM Piaggio Zip 70/50 , Suzuki Marauder 125 , Suzuki Ap 50 , Wiecej Info pod Numerem GG : 7042616
Nie podniecajcie się tak, po prostu zapytałem grzecznie co byście chcieli dostać na 18 a wy na mnie najeżdżacie. Chu* mnie to czy macie kasę na furę czy nie, czy macie 14 lat czy 30… Naprawdę… Jak ktoś ma 14 lat to niech nie pisze…
Właśnie - grzecznie se pytam, a wy jedziecie wszystkich i wszystko, wali mnie to, że będziecie jechać maluchem… Jeśli tak jest to napiszcie, a nie… :roll:
Ja uwazam ze to temat całkowicie lajcikowy Jak ktos chce to napisze a jak nie ma zadnych planów do do furki to niech nie pisze
Ja do prawka mam jeszcze 1,5 roku ale fure juz mam tzn. jest to projek realizowany (i finansowany) wspolnie z moim ojcem. Jakis czas temu kupił dwie sztuki R5 GTT. Swoją odrestaurował pojeździł i sprzedał. Teraz zajmujemy się moją. Będzie o wiele bardziej tłusty projekt niz poprzedni. Silnik 1.4 turbo seryjnie 120KM będziemy robic pod 200-230KM tydzien temu bylismy pod poznaniem po uzywany body-kit angielskiej firmy Dimma. Cena bardzo okazyjna aczkolwiek trochę do roboty jest. Jeśli ktoś zainteresowany postępami prac mogę założyć temat i wrzucać fotki pozdro