Jaki rodzaj motorów najbardziej lubicie ?
mi się podobają krosy bo wszędzie pojadą i najwięcej zabawy
W jakim celu jest ta ankietaż Jeżeli dla zabawy to należy do offtopu przenieść
Enduro/Cross - zresztą … mam to wiem ;}
A gdzie SM? :roll:
A gdzie nakedł A gdzie caffe-racer? A gdzie cruiser?
A gdzie to co napisał Reaper i Jasiu226 :?: Ale tak czy srak głosuję na ścigacza, chociaż i nakedami nie pogardzę
Oczywiście że ścigacz ale w terenie też lubię się pobawić.
Też ścigi wolę
a gdzie enduro?! a gdzie sport-turystaż! :roll:
No i nie pisze się motor tylko jednoslad albo motocykl
ja biorę turystyka bo jest cholernie uniwersalny i bardzo wygodny
Reaper napisał:
właśnie, bo motor to inna nazwa silnika
Kowal napisał:
Reaper napisał:
właśnie, bo motor to inna nazwa silnika
czepiacie się jak mój nauczyciel od wychowania komunikacyjnego :-P
ja wybrałem ściga niema to jak zawrotna prędkość :-D
Super Moto, Naked =]
z tymi scigaczami to tak tylko mowicie, ze je wolicie bo jeszcze nie jezdziliscie a nawet jak jezdziliscie to nie tak długo, zeby was rece bolec zaczeły… scigacz ma taka kierownice, ze po przejechaniu paru km rece sztywnieja i bola z reszta tak się zwijac na scigaczu to tez nie wygodne…lepiej turystyka jak juz np. triumh trophy 1200 250km/h zamyka licznik :lol:
gmax, To zależy, mnie tam na razie nic nie boli
ja tam sadze, ze turystyk to i tak lepszy…nie musisz się “skulac” i siędziec zgarbiony tylko normalnie sobie jedziesz i nic cie nie boli ani nie sztywniejesz po kilku km :D…takie jest moje zdanie…i między scigiem a turystykiem wybrał bym turystyka ale to dopiero w przyszłosci…teraz bym wybrał sciga, bo jestem “mały” wzrostem a wiec dla mnie scigacz jest akurat…ale wiem od kupli, ktorzy maja po jakieś 180-200cm wzrostu, ze na scigach jest im niewygodnie i dlatego wybrali turystyki
jeden moj kumpel to nie mogł nawet dla siebie znalesc sciga bo mu nogi o kierownice zachaczały xD
Cross wszedzie wiedzie i jak dobrego znajdziesz i przelozenia zmienisz to i zawrotna predkość jest ;p;p;p hehe wiec wybieram crossa
ja tam kocham szlifierki