Jaki przebieg wytrzymują Airsal t6 lub Stage sport 70 alu

ale przy wydechu minimum yasuni r albo c16 i reszty zmienionej tako moc osiąga :stuck_out_tongue: ja tam keewayem śmigałem na airsalu t6 z seryjnymi łożyskami i wałem i było git tylko się trochę ograniczałem żeby cały czas na full nie grzać :smiley:

ReKoRd napisał:

ale przy wydechu minimum yasuni r albo c16 i reszty zmienionej tako moc osiąga :P ja tam keewayem śmigałem na airsalu t6 z seryjnymi łożyskami i wałem i było git tylko się trochę ograniczałem żeby cały czas na full nie grzać :D

Czyli na Tecnigas next r uzyska około 9,5kM tyle samo co Airsal T6
czyli po dobrej regulacji zostawiamy autka spod świateł i z gazu na gume heheheh
tak na poważnie nie chce wydechu racingowego pakować bo za głośny i zbyt wysokie obroty startowe (nie da się spokojnie ruszyć) miałem kiedyś prome racing pro wydech porównywalny do polini fr3 i powiem że ciężko się na tym jeżdziło ...miałem pare przygód po gruntowych drogach przy dodaniu gazu poślizgi itp...

to fajnie ja bym tak chciał :slight_smile: radze ci zobaczyc w dziale tuning mechaniczny test cylindrów 70 klasy sport i są opisane te cylindry na 3 typach wydechów a na tym jaki ty masz patrz na ten pierwszy :slight_smile: czyli dla najslabszych wydechów :stuck_out_tongue_winking_eye:

ReKoRd napisał:

to fajnie ja bym tak chciał :) radze ci zobaczyc w dziale tuning mechaniczny test cylindrów 70 klasy sport i są opisane te cylindry na 3 typach wydechów a na tym jaki ty masz patrz na ten pierwszy :) czyli dla najslabszych wydechów ;P

faktycznie pisze tam że airsal ma 8,5kM a stage6 9kM tylko ciekawe co to był za wydech w innym teście (wydechów ) tecnigas next r ma 9,1 kM i to na cylku top performacne trophy żeliwnym i słabszym od airsala więc nie wiadomo jak do tego podchodzić ,myślałem nad zmianą wydechu na lasera x jak pojawi się tylko okazja zmieńie będzie jeszcze z +1kM

to z 10 km będzie ale ja bym lasera nie brał po prostu ja go 2 raz nie kupie wykonanie super wszystko super ale moc jest większa na innych wydechach jak laser chyba ze do malossi sport metrakit hand made to wydech potęga keeway na metrakit pocisnol 95 właśnie z laserem :slight_smile: ale nie polecam go do midrace i seri cylków :slight_smile: tylko do cylków typu malossi sport przy takich on się sprawdza :stuck_out_tongue:

ReKoRd napisał:

to z 10 km będzie ale ja bym lasera nie brał po prostu ja go 2 raz nie kupie wykonanie super wszystko super ale moc jest większa na innych wydechach jak laser chyba ze do malossi sport metrakit hand made to wydech potęga keeway na metrakit pocisnol 95 właśnie z laserem :) ale nie polecam go do midrace i seri cylków :) tylko do cylków typu malossi sport przy takich on się sprawdza :P

Co więc kolega by doradził w cenie lasera i do cylka airsala chyba się nic leszego nie kupić
i tak byłby raczej lepszy od next r zależy mi żeby z ołu dobrze rwał laser da rade

najbardziej od dolu bierze zx… Hmm a myslalem o tecnigas rs 2?? troce ponad 600 nowy ale osiagi klasy yaska R

Danielson napisał:

najbardziej od dolu bierze zx... Hmm a myslalem o tecnigas rs 2?? troce ponad 600 nowy ale osiagi klasy yaska R

szkoda mi trochę kasy na rs 2 ale na pewno bym go kupił gdyby z 400 kosztówał

Trudno używkę kupić?? z tego co widzę masz sfere a to silnik p/g wiec szukaj uzywk i znajdziesz ;D

Danielson napisał:

Trudno używkę kupić?? z tego co widzę masz sfere a to silnik p/g wiec szukaj uzywk i znajdziesz ;D

pomyśle nad tym najpierw muszę opchnąć tecnigasa next chrome...

ile za niego chcesz :stuck_out_tongue:

chudziutki napisał:

ile za niego chcesz :P

stan idealny 500km przejechane (nigdy w deszczu) myśle cos 400zeta)