jaki pasek do neosa

siemka jaki pasek wybrać do yamahy neos ?? mam cylinder stage6 pro sport jaki będzie najlepszy??

Kup najlepiej zwykły wzmacniany pasek np. stage6 sam na nim jeżdżąi nie narzekam

A ja mam taki objaw. Skuter jak jest zimny idzie jak szalony. Ale jak juz przejade te 3km to łapie mu?y. I nie wiem co moze byc przyczyna. Pasek by się slizgaż bo przejechalem juz 6000 od kiedy kupiłem go uzywanego a wiadomo ile ma on juz przejechane??? Czy moze regulacja rolkami i sprezynkamiż?? Bo jak zalozylem tąumnik to złapalem nawet 85km/h a teraz ledwa 78 km/h dociaga.

pokombinuj cos z gaźnikiem przeczysc filtr jak to nie to to kombinuj z paskiem

kup najdroszy jaki jest w mielochu i na pewno wytrzyma :lol:

najdroszy nie bardzo nie mam kasy kupie jakis do 80 zl i zestaw rolek stage6

Tak jak byl by to filtr to bylby inne objawy. Filtr i gaźnik wyczyszcone. Dbam o to.

Borek02 napisał:

A ja mam taki objaw. Skuter jak jest zimny idzie jak szalony. Ale jak juz przejade te 3km to łapie mu?y. I nie wiem co moze byc przyczyna. Pasek by się slizgaż bo przejechalem juz 6000 od kiedy kupiłem go uzywanego a wiadomo ile ma on juz przejechane??? Czy moze regulacja rolkami i sprezynkamiż?? Bo jak zalozylem tąumnik to złapalem nawet 85km/h a teraz ledwa 78 km/h dociaga.

Uzywany pasek kupiże???? To tak jak był kupowałużywane gumy (wiadomo ocb) Pasek co 10000 się powinno wymienic. A to ze jak się nagrzeje to ma muła to albo pasek się nacięga albo tłok puchnie

NIe nie kupowalem starego paska poprostu nie byl wymianiany. Ja przejeachale 6 tys km a nie wiem ile tys wczesniej byl wymieniony. A i od czego moze byc to pekniecie. A jak otworze głowice to zobacze czytlok jest wporzatku czy do wymiany wraz z cylkiem? Jak cos to kupie malossi sporta. Skut ma przejechane 16 tys. i nie wiem ile cofniete. Bo jest z 99 roku.
Wiem napisalem wczesniej nie zrozumiale. A i na wario mam takie male pekniecie nad tuleja tak ok 0,5 cm. Co by się stalo?

czy pasek i nowe rolki cos dadza sam pasek poprawi v-maxa i zbieranie

NO a w czym ja mam problem. W zbieraniu się co nie?