siemka jaki pasek wybrać do yamahy neos ?? mam cylinder stage6 pro sport jaki będzie najlepszy??
Kup najlepiej zwykły wzmacniany pasek np. stage6 sam na nim jeżdżąi nie narzekam
A ja mam taki objaw. Skuter jak jest zimny idzie jak szalony. Ale jak juz przejade te 3km to łapie mu?y. I nie wiem co moze byc przyczyna. Pasek by się slizgaż bo przejechalem juz 6000 od kiedy kupiłem go uzywanego a wiadomo ile ma on juz przejechane??? Czy moze regulacja rolkami i sprezynkamiż?? Bo jak zalozylem tąumnik to złapalem nawet 85km/h a teraz ledwa 78 km/h dociaga.
pokombinuj cos z gaźnikiem przeczysc filtr jak to nie to to kombinuj z paskiem
kup najdroszy jaki jest w mielochu i na pewno wytrzyma :lol:
najdroszy nie bardzo nie mam kasy kupie jakis do 80 zl i zestaw rolek stage6
Tak jak byl by to filtr to bylby inne objawy. Filtr i gaźnik wyczyszcone. Dbam o to.
Uzywany pasek kupiże???? To tak jak był kupowałużywane gumy (wiadomo ocb) Pasek co 10000 się powinno wymienic. A to ze jak się nagrzeje to ma muła to albo pasek się nacięga albo tłok puchnieBorek02 napisał:
A ja mam taki objaw. Skuter jak jest zimny idzie jak szalony. Ale jak juz przejade te 3km to łapie mu?y. I nie wiem co moze byc przyczyna. Pasek by się slizgaż bo przejechalem juz 6000 od kiedy kupiłem go uzywanego a wiadomo ile ma on juz przejechane??? Czy moze regulacja rolkami i sprezynkamiż?? Bo jak zalozylem tąumnik to złapalem nawet 85km/h a teraz ledwa 78 km/h dociaga.
NIe nie kupowalem starego paska poprostu nie byl wymianiany. Ja przejeachale 6 tys km a nie wiem ile tys wczesniej byl wymieniony. A i od czego moze byc to pekniecie. A jak otworze głowice to zobacze czytlok jest wporzatku czy do wymiany wraz z cylkiem? Jak cos to kupie malossi sporta. Skut ma przejechane 16 tys. i nie wiem ile cofniete. Bo jest z 99 roku.
Wiem napisalem wczesniej nie zrozumiale. A i na wario mam takie male pekniecie nad tuleja tak ok 0,5 cm. Co by się stalo?
czy pasek i nowe rolki cos dadza sam pasek poprawi v-maxa i zbieranie
NO a w czym ja mam problem. W zbieraniu się co nie?