Chciałbym kupić motorower typu enduro/cross np.Derbi senda.Zależy mi na bezawaryjności.Proszę o polecenie jakiegoś modelu.
Najlepszą opcję już sam wymieniłeś.
Nie myślałeś o zrobieniu prawka A1 i kupić przynajmniej Hondę Varadero 125?
Może Romet CRS ?
Bierz tego derbiaka i będziesz zadowolony a nie chińszczyznę
też polecam derbi
Kiedyś derbi była porządną włoską firmą, ale czy teraz nie przejęli jej Chińczycy i czy przypadkiem nie przenieśli całej produkcji do siebie?
Derbi jest hiszpańskie i należy teraz do Piaggio.
hej zastanawiam się nad kupnem OGARA CAFFE 50 i chciał bym się dowiedzieć czy się opłaca go kupić i czy to nie jest kolejny produkt “chiński” ? proszę o porady :) z góry dzięki
Czemu Ogar Caffe 50, a nie dużo tańszy Ogar 50?
ogar caffe 50 jest bardziej dopracowany tak jak patrzę ale ja zabardzo się nie znam to mógł byś mi doradzić wszystko czy to chinczyk i który lepiej się opłaca kupić ?
Oba to sprzęty z chińskich części, dlatego zastanawiam się skąd taka różnica w cenie.
no ogar 50 kosztuje 2 499,00 zł, a ogar caffe 50 kosztuje 3 999,00 zł, to półtora tysiąca jest różnicy więc coś musi być innego w nich chodź są podobne do siebie ... a jak myślisz będzie się dobrze sprawował ? bo już jest takie coś że "jak chińskie to szmelc"
Z tymi importowanymi chińczykami jest różnie, jedni sobie chwalą, inni naprawiają. Na Twoim miejscu mając max 4 tysiące zł kupiłbym jakiegoś Benzera za 3 tysiące zł lub nieco dołożył do budżetu i wziął Junaka. Jeśli możesz wydać ponad 5 tysięcy to nowy Kymco K-pipe będzie lepszy niż wszystkie wymienione do tej pory.
dzięki za radę, rozważę ją i grubo się zastanowię czy któregoś z tych ogarów kupić, czy całkiem inny motorower :)