Witam mam zamiar kupić motorower (czyli biegówkę:) ) o wyglądzie sportowym lub jakimś przypominającym ścigacza, lub poprostu coś większej pojemności. Zastanawiałem się nad Zipp pro 50, i jestem do niego przekonany w 80%, ale podobno ma problemy z obrotomierzem i jest mało zrywny. Patrzyłem też na Junaka 901 RS i byłem prawie pewien, że go kupię, ale okazało się że ma biegi w układzie do dołu :/. Co możecie mi polecić tak max. do 4500zł ?
Oba Motorowery posiadają takie same silniki i różnią się tylko plastikami i drobnymi elementami typu: licznik. kierunkowskazy.
*
A jeśli chodzi o obrotomierz to racja, przynajmniej na 100% tak miały stare modele może W PRO GT to naprawili;).
*
A w czym problem z tymi biegami?, ja mam w dół i szybko się nauczyłem tak jeździć
Ponieważ teraz zdaję na prawko AM i egzamin mam 10.07 no i zdaję na Romecie Ogarze 900. No i raz, że będe musiał się odzwyczaić, a już trochę nim jeździłem, a dwa że taki układ jest nietypowy no i np. koledzy nie będą umieli sobie z tym poradzić itp.. ogólnie szukam czegoś z układem:
1-N-2-3-4.