Cześć. Jestem nowy na forum jak i w świecie jednośladów. Obecnie mam 14 lat. Chciałbym dowiedzieć się jakie motorowery polecacie do maksymalnie 6000zł. Moi rodzice woleliby żebym jeździł na nowej maszynie. Pozostaje również opcja, że poczekam do 16 roku życia i zrobię prawo jazdy kategorii A1. Choć szczerze wolałbym zrobić AM i jeździć już w najbliższym sezonie.
Do 6000 zł kupicie Kymco aqility 50cc na tej maszynie zrobiłem 44 tysiace km po całej Polsce, to ta na moim profilowym zdjęciu. 4T chłodzone powietrzem, silnik wytrzymały , bardzo mało albo jak się dobrze traktuje to bezawaryjny. Warunkiem bezawaryjnosci to wymiana oleju silnik-przjkładnia, lania markowego nie badziewia. Przedewszystkim pilnowanie spraw typu zawory regulacja jak klapią. W przyszłym roku będą robione skutery na wtryskach, to też podniesie osiag, minimalnie ale lepiej niz na gaźniku. Jak kupicie w tym roku to moze z rabatem . Polecam tą markę nie że inne są złe. Tylko dlatego że jeżdzę skuterami po całej Polsce i nie mogę sobie pozwolić na posiadanie awaryjnego sprzętu. Polecam i pozdrawiam