Cześć, Generalnie jak w temacie.
Poszukuje motorower może byc automat ew skuter dla dużego faceta waze ponad 90 kg mam 195 cm :) na każdym skuterku( no moze nie każdym) wyglądam idiotycznie:)
W związku z tym szukam czegoś dużego w rozsądnej cenie. Chodzi o typowy turystyk
Brałem pod uwagę
Romet router ws50 ale nie wiem czy to duze czy male jest:) z wygladu mi sie bardzo podoba, cenowo daje rady.
drugi to junak 901 ale cenowo troche za duzo nie wiem czy mi starczy chyba ze jakaś używka.
trzeci to Barton Fighter eco lub starszy strait czy cuś;)
ew Benzer YANKEE ROUTER
jest sens?
Dzieki z góry za pomoc:)
Cześć:)
A może rzucisz okiem na Peugeota Elystar lub Elyseo ?
Nawet przy Twoich gabarytach będziesz godnie się prezentować a w cenie ,która Cię interesuje spokojnie coś ciekawego można znaleźć ( używka).Piękny jest,mało pali i jest mega wygodny - siedzi się na nim jak na fotelu i nie obija się zębów kolanami ;)
Rometa routera raczej odradzam - słaby niestety...ale zrobisz jak uważasz.
Pozdrawiam:)
Hej,
a moze Daelim S3 ?
sam jestem pdobnego wzrostu i taki skuter wlasnie posiadam, jest bardzo wygodny.
Skutera nie kupuj, od razu będziesz żałował, a biegi to prościzna się nauczyć chyba, że już potrafisz
Kolego Bodeha - jeśli masz prawo jazdy kat. B co najmniej od 3-ch lat, to już niebawem będziesz mógł kupić sobie legalnie jakiś fajny motorek w pojemności 125cm3.
Takie motorki wcale nie są wiele droższe od małych skuterków. Ekonomiczne (np. Honda CBF 125 na wtrysku pali zaledwie 2L/100km) dynamiczne, zapewniają nieporównywalnie większy komfort jazdy.
No i z Twoim wzrostem nie będziesz wyglądał jak byś dosiadał przysłowiowego psa :-)
Np. coś takiego YBR 125
albo małe Virago:
albo klimat sportowy :-)
W zakładanym budżecie znajdziesz na pewno jakąś przyzwoitą używkę.
Właśnie nie mam jeszcze prawa jazdy B. Chcie sie po prostu wdrożyć czyms na ulicy. Dlatego motorower z ręcznymi biegami byl by akuratny. Natomiast na motocykl mam smaka owszem , stad ta przymiarka właśnie:)