Jaki Motorower do 5000 zl (2019)

Zastanawiam sie jaki motorower do 5000 zl.
Mam na wizji Junaka 901 lub Bartona sprint, oczywiscie chcialbym odblokowac mnoznik. Czy ktos w serwisie by mi to zrobil jakbym poprosil?

To sa oczywiscie przykladowe modele, jak znacie lepsze dajcie znac, i prosilbym o wypisanie plusow i minusow.

Nie masz wrażenia, że oczekujesz zbyt wiele od innych? Bardziej zdefiniuj swoje obecne potrzeby, pobaw się… Googlarzem. Czasem to pomaga, tak? * Karbasz twarz, jaki mnożnik? Moduł CDI (podmieniasz), EFI (zmieniasz oprogramowanie interfejsem ku temu dedykowanym). Kupisz chinola na wtrysku, to okupujesz dany serwis producenta, aby ci to ^z łaski swojej^ odblokowali (jeżeli jest taka możliwość), zaakceptowali swoje własne mody i gwarancję potem, a potem, znowu podbili.

Na allegro widzialem, ze sprzedaja odblokowane. Tylko ze ja nie jestem przekonany jak narazie co do modelu.

Sory ze powiedzialem mnoznik, jestem w tym swierzy nie wiem jak to sie nazywa, wiec pojechalem slangiem informatykow :stuck_out_tongue_winking_eye:

To jak ktos mi poleci jakis motorower czy mam pytac gdzie indziej!? A google juz pytalem, ale wywala mi modele i tematy sprzed 7-8 lat.

interesuje mnie bardziej typ motoroweru w stylu klasycznym, nie sportowym. Oczywiscie zeby sie nir rozpadl po jakims czasie. Dlatego wolalbym uniknac chinskich produkcji.

Pozdrawiam

Rozwaliłeś system. Pytaj gdzie indziej. Naraziewo. :slight_smile:

moglbys powiedziec co cie tak rozwalilo? Bo nie rozumiem,