Zastanawiam sie jaki motorower do 5000 zl.
Mam na wizji Junaka 901 lub Bartona sprint, oczywiscie chcialbym odblokowac mnoznik. Czy ktos w serwisie by mi to zrobil jakbym poprosil?
To sa oczywiscie przykladowe modele, jak znacie lepsze dajcie znac, i prosilbym o wypisanie plusow i minusow.
Nie masz wrażenia, że oczekujesz zbyt wiele od innych? Bardziej zdefiniuj swoje obecne potrzeby, pobaw się… Googlarzem. Czasem to pomaga, tak? * Karbasz twarz, jaki mnożnik? Moduł CDI (podmieniasz), EFI (zmieniasz oprogramowanie interfejsem ku temu dedykowanym). Kupisz chinola na wtrysku, to okupujesz dany serwis producenta, aby ci to ^z łaski swojej^ odblokowali (jeżeli jest taka możliwość), zaakceptowali swoje własne mody i gwarancję potem, a potem, znowu podbili.
Na allegro widzialem, ze sprzedaja odblokowane. Tylko ze ja nie jestem przekonany jak narazie co do modelu.
Sory ze powiedzialem mnoznik, jestem w tym swierzy nie wiem jak to sie nazywa, wiec pojechalem slangiem informatykow
To jak ktos mi poleci jakis motorower czy mam pytac gdzie indziej!? A google juz pytalem, ale wywala mi modele i tematy sprzed 7-8 lat.
interesuje mnie bardziej typ motoroweru w stylu klasycznym, nie sportowym. Oczywiscie zeby sie nir rozpadl po jakims czasie. Dlatego wolalbym uniknac chinskich produkcji.
Pozdrawiam
Rozwaliłeś system. Pytaj gdzie indziej. Naraziewo.
moglbys powiedziec co cie tak rozwalilo? Bo nie rozumiem,