witam ,mam 183 cm wzrostu, dodam że jestem calkiem szeroki w barkach , jaki motocykl 125 do 5000 zł moglibyście mi polecić ? Myślałem czy honda cbr 125 bedzie dla mnie dobra i czy nie będę w niej wyglądał idiotycznie bo jej wysokość siedziska to 776mm.
idiotycznie nie. ale to zalezy jakie masz proporcje - nogi, ręce i czy ci bedzie wygodnie. Trzeba się przymierzyć
Ja dojeżdżam do pracy moim Bartonem Travelem co dzień 50 km, mam 185cm wzrostu i powiem szczerze że tak się fajnie przypasowałem do tej maszyny że już chyba nie zamienie jej na nic innego. Super, że w salonie w Tarnowskich Górach mogłem się przejechać zanim kupiłem. Atutem jest wygodna kanapa, która z tego co mi się udało zmierzyć jest na wysokości 85 cm . Kierownica też pewnie leży w dłoniach. Polecam Ci odwiedzić salon i samemu przymierzyć się do motocykla.
Z tego co pamiętam zapłaciłem za niego podobną kwotę do tej którą chcesz przeznaczyć na swoje moto.
i aż sie specjalnie tym celu zarejestrowałeś żeby nam o tym powiedzieć. Że też zawsze rejestrują sie użytkownicy bartonów żeby sie swoimi cudownymi bartonami pochwalić. Co za zbieg okoliczności…
Twoja wiarygodność = 0