Jaki Gazbox?

Jakiej firmy polecacie gazbox? Słyszałem że najlepszy jest małossi. Podajcie jakieś linki do tego który proponujecie. Musi być nowy.

http://skuterdoktor.pl/advanced_search_result.php?keywords=gas+box&x=&y=
tam masz link do gas boxów z których malossi jest najlepszy

Na stronie sklep.jednoslad.pl jest on za 112zł

jeśli gas box, to tylko i wyłącznie małossi. Reszta to pic na wode nic nie warty. Tylko malossi spełnia swoje zadanie.

Znajdę go gdzieś taniej niż na sklep.jednoslad.pl??

Popatrz na Gazbox Stage 6, spełnia swoje zadanie i fajnie wygląda, zwłaszcza nad przekładnią. Pozdr :slight_smile:

znalazłem ci ten sam gas box malossi za 110zl

http://www.skutercentrum.pl/product_info.php?cPath=386_427_485&products_id=1456

Takie pytanko jak dużo i co mi zmieni ten gazbox?

da lepszą reakcje na nagłą full manete

Gas box uelastycznia pracę silnika i pozwala efektywniej wykorzystać jego moc tzn że silnik będzie żwawiej reagował na manetke

A jaki masz setup?? Jak serie to sobie daruj lepiej dołóż 100zł i kup wario a nie gazbox

żeby nie zakładać nowego tematu tu się zapytam czy gaz box’y się zużywają (trzeba je wymieniać?) :?:

Nie gazbox się nie zużywa.

A czy zmniejsza spalanie? Bo gdzieś czytałem że potrafi skuter spalić o ok.0,3l paliwa mniej czy to prawda?
A jaki wario do 200zł. Najlepiej jakiś taki żeby był dobry. Bo w przyszłości mam zamiar wsadzić:
- sportowy tłumik
- 70ccm
itd.

tak mówią ale to jest jedna wielka legenda

no może ci trochę zmniejszy spalanie

no nie wiem czy tak odczujesz ten spadek spalania, przecież spalanie nie obniży się od razu o litr czy dwa, tylko może o 0,1l więc to niewiele.

Marian napisał:

no nie wiem czy tak odczujesz ten spadek spalania, przecież spalanie nie obniży się od razu o litr czy dwa, tylko może o 0,1l więc to niewiele.

ale zawsze coś.

[ Dodano: 2008-11-15, 21:42 ]
Sry że nie dałem edita ale jakiś mi błąd wywaliło.

A jaki masz setup?? Jak serie to sobie daruj lepiej dołóż 100zł i kup wario a nie gazbox

Akurat gazboxa biorę i przy okazji mogę wziąść wario.
Jakie najlepsze do Typhoona 95" 50ccm do 200zł?

Stage6!
Ten GasBox Jest bardzo dobry!

luki343 napisał:

Jakie najlepsze do Typhoona 95" 50ccm wario do 200zł?