Jaki cylinder do Aprili sr morini?

Jak w temacie jaki cylinder 70 do Aprili sr morini gaźnik? Chciałbym aby cylinder wytrzymał mi z jakieś 10tys km. Również chciałbym aby miał dużą moc. Nie chce cylindra klasy sport, chce cos mocniejszego. Myślałem nad Airsal T6 Racing

Ja bym brał coś Poliniego.

Polini jest tylko sport do sr morini, a ja nie chce sporta:)

[ Dodano: 2008-11-14, 09:59 ]
Pomoże mi ktoś?

Nie chce otwierać nowego tematu i chciał bym się zapytać czy jest dostępny jakiś cylinder ponad 70ccm do keeway-a focusaż?

milosz_sr Wątpię żeby było coś mocniejszego od sporta… chodzi ci zapewne o racing żeby to wytrzymało 10 tys. km… Sporty wytrzymują te 10tys. km… racing to raczej 5 tys. km i wymiana Tłoka z pierścieniami ;] a więc co chcesz? mocniejsze żeby wytrzymało 5 tys czy słabsze żeby wytrzymało 10tys. km? Ja bym wybrał Sporta ponieważ już tym można poszaleć… i brał bym coś Poliniego ewentualnie Malossi czy Hebo
PzDR

Nie wiem :] Ale moim zdaniem to się Racinga nie opyla, Duzo jara, mniej wytrzymaly… Bierz Poliniego Sporta 70 cc albo Malossi Sport 70cc:) Wstawiaj do tego wydech np Yasuni R, Gaznik 17.5mm ,wario Malossi Multivar i Kevlara i latasz jak szalony:)

Biore Metralita Hand Made ale nie wiem jaki wał do tego

seryjny wal wytrzyma przy sporcie tylko lozyska zmień