Witam. Jakiego crossa 125 ccm polecacie do max 3000zł? piszcie swoje propozycje. Mam 187 cm wzrostu i ważę 65 kg :) mam 14 lat :)
Crossa crossa czy enduro?
Może DT?
A to już obojętne :) ważne zeby się dało po okolicznych polach posmigac ;)
Pytanie miało na celu dowiedzieć się czy ma być homologacja czy nie...
Kawasaki KMX, Husqvarna WR, Honda XR, CR, CRF, Yamaha DT, Suzuki TS, DR, RM, Rieju SMX.
Może być homolologacja... Ale nie musi.. po drodze jeździł nie będe bo nie mam A1 więc...
No to KTM'a nawet dorwiesz..
za 3tys to mu ledwo na pełen ubiór starczy....
1.kask,buty
2. gogle rękawiczki
3. możemy zacząć myśleć o crossie/enduro
zacznij od podstawowego ubioru i motocykla klasy yamahy dt czy kawy kmx.
na zdrowej torowej secie to się nabawisz tylko urazu do motocykli
jak jest głupi to owszem.
Jak kto ma pecha to i w dupie palec złamie.
Hahaha :) dobre z tym palcem. Zwykła kurtka, rękawiczki motocyklowe i buty wystarczą. Na zabronowanym polu czy też łące raczej dużo sobię nie zrobię. A pozatym nie startuję w jakichs wyscigach zeby mi profesionalny ubiór byl potrzebny..
witam
mam 13 lat i szukam jakigoś markowego crossa to będzie muj trzeci cross lepiej aby był w 4t lecz rozważe każdą opcje do 3k i żeby miało trochę więcej mocy niż 15 km
markowy cross za 3000zł to bedzie megarozpad.
Wombat za 3k to gruza kupi i drugie 3k na remont.Młody człowieku i nerwy stracisz przy doprowadzaniu go do stanu zadowalającego tzn ze przy pierwszym wyskoku ci zawias z kołem nie odpadnie,w tej cenie to chinol 250 i też będziesz musiał szukać bdb st bo tak na chop siup to nie znajdziesz.
nawet jakiś suzuki rm 85 nie będzie albo sendy bo i tak już wiem że o yamacha yz 85 na małych kołach to nie ma o czym gadać
ale pytasz? stwierdzasz?