Jaka sprężyna sprzęgła oraz dociskowa

Witam jaka najbardziej będzie pasowałdo Gilery Stalker z wydechem Giannelli oraz z rolkami 6,0 grama. Stawiam na przyśpieszenie, v-max mniej ważny :wink:

nie ma tak łatwo trzeba regulował każdy silnik inaczej reaguje na tuning jak i na regulacje

Ale pomogło? :stuck_out_tongue: Na pewno ten kto miał do czynienia z silnikami piaggio będzie wiedział, więc daruj sobie ten komentarz :wink:

sprężynę +22% sprężynki +30, rolki 4.5g. o to ci chodziło?? Każdy z bardziej zaawansowanych unserów ci powie że się nie da tak po prostu na chybił trafił powiedzieć co będzie najlepsze.

Na prawdą mało się znasz na silnikach piaggio :stuck_out_tongue: Rolki 4,5 grama co to by było :lol:

filip189, ja mam piaggio i coś? regulacje przy tym samym tunie są różne!! każdy skuter reaguje inaczej, nie ma reguły, ze np. piaggio zip z 1994 z wario hebo ng ma mieć rolki 4g. u mnie takie były dobra, a u kumpla były za lekkie :roll:

Nie ma na to reguły. Widać że ty się mało znasz filip189 kup wszystkiego po kilka i próbuj.

Noo mało się znasz, ale Ty chyba nie urodziłeś się geniuszem ? Zamówiłem już różne sprężynki, obyło się bez waszej pomocy :roll: