jeżeli enduro/cross to od razu kupuj kwake KLE 500, po co się tak bawić w jakieś pierdółki mój kolega sprowadziż z niemiec za 2k zł (tak twierdzi) no i sobie ją chwali
KLE to mi raczej na crossa nie wygląda, tylko na hybryde albo na turystyka :mrgreen: stopakropa Nie wiem czy zauważyłeś ale z tego co pisze To Podly nie jest pełnoletni więc po co mu 500!!! :roll:
nie mówię że to cross, w sumie to jest byłe enduro które poszło w turystyke, a kto mu będzie patrzył jaką ma pojemność jak będzie jeździć w terenie?
co tam od razu niech kupi R1!! A czy podly napisać ze chce jeździć TYLKO w terenie??
no dobra trochę za bardzo wychyliłem z tym klekotem, niech sobie weźmie Apke RX
Mam do was pytanie czemu jak oglądałem na youtube.com filmik z TZR i RS oczywiście nowymi budami do tzr 50ccm gdy je przecięgają idę po za 12tys obrotów a RS 12 tys. i koniec czemu tak jest???
inny moduł zapłonowy? a czy przypadkiem tzr-ka nie ma 4-suwałbo rs ma 2-takt
CO!? TZR 4 suw pierwsze słyszę ale chyba nie … niech ktoś powie bo jeśli 4 suw to mnie to przeraża :shock:
TZR i RS to 2t. Mają te same silniki, ale gdy porównywałem silnik RS i TZR to TZRka miała dużo lepiej wykonany w RS po 100km jak rozpędzisz silnik to skrzynia wylatuje ci w milionach części, a żeby to potem złożyć to dwa dni roboty
bo albo ma 16 biegów albo nie ma żadnego
hehe
Qurwa nie rozumiem czegoś ! z tego co wszyscy piszą to RS jest gorsza od chinoli czyżby się częściej psuja od chińczyków najlepiej gdyby napisali coś tutaj właściciele RS nowych… czy naprwdł się tak psują oże to jakaś legenda …
ja nie napisałem, że się psują, tylko ze silnik jest jakby trochę innej jakości :P psują się podobnie, tylko w RS jakby trochę gorsze wykonanie jestczy naprwdł się tak psują oże to jakaś legenda ..
pomyliło mi się z YZF, ale silniki 4t są lepsze i bardziej przyszłościowe niż 2t
O men tu się mylisz jak do tych mniejszych pojemności hmm do 125ccm lepsze są 2T są ?ywsze itd. itp. jeśli nie to czemu w skuterach typu Yamaha Peugeot Suzuki Apirilia … są silniki 2T a w chinolach 4T hmm coś tu ie tak :mrgreen: Wychodzi na to że chinolec lepszy bo 4T dużo osób sądzi że 4t lepsze ale h*ja… Moim zdaniem w tych wielkich pojemnościach nie robić już 2T bo za dużo oleju by chlaży a taki olej nie jest rzeczą tanią
PzDR PS. Aprilia RS i Yamaha TZR są na wtrysk czy na gaźnik bo zawsze myślałem że na gaźnik ale może się mylę
Tylko gaźnikiAdverion napisał:
PS. Aprilia RS i Yamaha TZR są na wtrysk czy na gaźnik bo zawsze myślałem że na gaźnik ale może się mylę :-P
ok ithx =)