Jak zrobić lampy w skuterze

Witam mam trochę brzydki skuter od przodu chciałbym go zmienić a więc chciałbym zrobić kiere bmx oraz lamy na dole plastiku (dzioba) proszę o pomysły

Wytnij dziurę na kształt lampy, zamontuj, poszpachluj, poklej i jest… Trochę głowy…

chciałbym dzieloną lampe tak jak w neos okrągłą oraz kierunki takie jak w vaporze

No coś to zmieśniał

zadaptuj jakas lampe od innego skutera … rox sr i inne …

trochę pomyślałem i pooglądałem skutery innych i spodobał mi się projekt googolama fajną lampę chciałbym sę montnąć i kierunki jakieś fajne , kiera bmx ale nie wiem czy policja nie będzie za to ganiać

[ Dodano: 2008-12-12, 15:37 ]
http://sklep.mieloch.pl/product_info.php?products_id=1994&osCsid=e667b165be4bc9201e563132a66a9d83

Policja ma cię gonić za kierę bmx i lampę tuningową? Nie bądź śmiećszny…

bo nie wiem czy kiera i lampa mają homologacje u mnie smerfy są bardzo wredne

Kiera nie musi mieć homologacji… Lampa ma…

a na jaką odległość świeci ta lampa a i czy ma długie światła

Długie ma, a na jak daleko świeci to nie wiem…

a mógłby ktoś pokazać jak by wyglądała lampa w moim dziobie :slight_smile: :mrgreen: a i jaką szpachle i żywicy użyć proszę o linka

Idziesz do samochodowego, kupujesz zestaw reperacyjny (mata szklana i żywica plus utwardzacz) i szpachle oddzielnie kup. Albo szpachle która ma w sobie już matę i zwykłą szpachle.

nie będzie mi to potzrzebne będe robił przeszczep czachy od speeda 2 i ty mam pytanie do wszystkich kto ma na sprzedaż reflektor przedni z dwiema żarówkami taka wersja w 100 montowano na alegro chodzą 160 ale to lekka przesada za nówencje chciałbym kupić używke proszę o odpowiedzi

Jak będziesz przeszczepiał to i tak będziesz musiał to jakos wkleic bo nie wiem czy ci to będzie tak pasować to tego wynalazku i lepij kup sobie lampke od spida z soczewkami lepij wygląda

TEMAT DO ZAMKNIÊCIA