Witam Mom problem gdyz ten błotni w neosię to katastrofa. wygląda jak kaczka i chciałbym go obniżyć ale nie wiem jak. ktos tam keidys zakładał temat ja klto zrobić jednak bylo to w innym skuterze i inne mocowanie, bo u mnie jest od góry 2 śrubami. I nie iwem czy da się ten seryjny obniżyć ale chodzi mi o roxa chce kupić taki błotnik lecz nie wiem jak go bede mogl obniżyć gdyz on mocowanie boczne nie? Pozdrawiam i proszę o pomoc z gory dziekuje a tak apropo to moj neos: slabeij jakosci foto ale jest. i nie jest krzywy tylko stoi na boczniej i tak się wydaje. jescze nie ma grilla i siatki wiec się nie czepiac;dde
Nie licho wygląda ja to bym zdiol całkiem te błotnik i tez by ładnie wyglądało.A tak wogule to on bedze cały zielony ??
tak będzie tak zielen z gleboka i duza iloscia perły no a kokpit ni felgi na niebieski i kilka detali ten na niebieski . np przedladnia
widziałem gdzieś jak do neosa zalożyli chlapak od aeroxa i przyczepili go na zwykle opaski zaciskowe.
Jak juz cos robic, to najlepiej robic to porzadnie a nie, ze ktos sobie zamocuje błotnik na opaski :lol:
najlepiej to zażoprzyć lagi od roxa :lol:
u nas kolesiowi na osiedlu koło z amorami wypada a rura w kierownicy zostaje, to wziąć pomysłowo na opaski zaciskowe to zrobić i zapięcie rowerowe przez kierwonice żeby mu nie odpadła;d a co do tematu to chyba raczej nie da rady od roxa, bo tam masz z boku przykręcane na 2 śruby a Ty masz jakoś inaczej w ogóle i inny pkt zaczepienia jest.
uzytkownik karp ma zalożony błotnik od roxa i przymocować go opaskami zamozaciskowymi …
mumin mam zamocowane własnej roboty blaszki opaskami uciskowymi a na tych blaszkach jest zamocowany błotnik bardzo dobrze to się trzyma i takie zamocowanie jest tańsze od zmiany lag niedługo dam foty :lol: sory zł post pod postem ale mam ważne zdjęca które moga się przydać w tym temacie

Sory ze się czepiam ale jakosc tych zdiec jest fatalna:P ile taki błotnik od roxa moze kosztowac… oczywiscie uzywany…bo ja tez mam NEO’ska i myslalem nad takowym błotnikiem:]
Ja to bym zdjal ten błotnik calkiem… PS. naprawde fatalnie to wygląda