Witam, mam pytanie, ostatnio niechcący porysowałem przedni plastik. Nie są to bardzo głębokie rysy. Największym problemem są czarne kreski na srebnym plastiku ;/ jak się tego pozbyć?
Jeszcze jedno, zauważyłem, że skuter jak postoi z ok 10 dni nieruszany to odpala pd strzała i ładnie przyspiesza itd, jak dłuzej pojeżdze to jest jakby gorzej, czemu tak jest?
Witam, mam pytanie, ostatnio niechcący porysowałem przedni plastik. Nie są to bardzo głębokie rysy. Największym problemem są czarne kreski na srebnym plastiku ;/ jak się tego pozbyć?
Jedź do pierwszego lepszego lakiernika, niech dobierze Ci kolor. W żadne kredki się nie baw bo to lipa jest i na krótką metę. Lakier w słoiczku kup nie sprayu. Potem delikatnie gąbeczką naniesiesz i śladu nie będzie :)
nikt nie wie? Chodzi mi o to że skuter (kymco vitality 2t) po dłuższym postoju śmiga aż miło, a jak używam go tak praktycznie codziennie to jest coraz słabiej. Co ma na to wpływ?
no to objawy są takie, że po 10 dniach skuter odpalił ładnie z rozrusznika bez dodawania gazu, rozgrzałem go, i zacząłem jeździć... ładnie przyspieszał, ruszał z miejsca, no chodził jak marzenie ;D
Po kilku dniach efekt ten przemija i skuter już tak zrywnie nie przyspiesza i nie rusza.