jak wydobyc max moc przy seri cylku i wale

tak jak w temacie;]
mam tph ac full seria smiga w zaleznosci od dnia i humoru 70-80km/h i chciałbym was prosic o przyblizony setup dzieki ktoremu mogę zniego wydobyc trochę mocy bez wymiany i ruszania cyla i walu poniewaz wszystko jest cacy i niechce się znow meczyc z nim.na razie myslalem o
polini 2g/mallosi fly
hebo ng/mallosi multivar
tecnigas zx/rr

jak mozecie pomozcie przy odpowiednim setupie

ja bym na Twoim miejscu wybral sprzegło polini 2g wario malossi ,a wydech to tecnigas next-r albo lasera jak masz kase

tak jak mówi noras093, ale jak chcesz wydobyć już naprawdę max to wydech yasuni R tylko że cylinder się może szybko zatrzeć, rozumiem że cie to nie cieszy i nie chcesz wymieniać cylka niedługo więc najlepszym wyborem do 50 będzie laser x-pro, tecnigas next-r to taki słaby wydech.

NO to tak:
-Polini 2G Evo/Stage6
-Malossi Multivar/Polini Speed Control
-Yasuni z/r

Takie sa moje propozycje.

ja tam do yasuni z jakoś nie jestem przekonany ;/
w sumie to prawie to samo co laser, cena podobna, a nie ma chromu, szybko rdzewieje.

Yasuni w chromie stracił by swój urok ;]

co ty jak zrobi w chromie i folią carbonową obklei końcówke to będzie wyglądać to pięknie !

Stylistycznie tak, ale Yasuni mmm przecież to od razu kojarzy sięz przebarwioną komorą. Kojarzy się z wydechem do maksymalnych osiągów, a nie czymś co ma ładnie wyglądać. To ma dawać jak najwięcej, a strona wizualna jest na dalszym planie. Dlatego imo i jeszcze zapewne w opinii większej grupy osób Yaśki sąpiękne bez fifirafa chromu i inych bajerów :stuck_out_tongue:

kdekarz123, jak wychromujesz yaska to na kolanku zrobią się piękne niebieso-fioletowe przebarwienia które od razu kojarzą się że jest ogromna temperatura pracy i wielka mooc bo np. mi chrom przy cylku 70 się przebarwił a koledze przy 50 nie bardzo ;p