Jak ustawić gaźnik 4 t albo w Romecie 777
żeby była mieszanka 1:15 Powietrza z paliwem czy 1 kg paliwa a 16 kg powietrza albo jakie ustawienia są najlepsze np na sportowe ustawienia
mieszanke musisz ustawić tak aby skut dobrze wchodził na obroty a żeby świeca miała kolor brązowy nie kieruj się niczym innym bo przy źle wyregulowanym gaźniku możesz przytrzeć cylinder (np tak jak ja zrobiłem) i mam nadzieje że pomogłem
ale na śrubach które się ustawia ile mam obrócić i prosił bym instrukcję albo na obrazku jak to ustawić
Ale ja chce dokładny opis PROSZÊ Obrócić na tej śrubce proszę o odpowiedź tylko na ustawienia sportowe
ta śrubka co pokazałeś to jest od mieszanki powietrza
to zrób tak rozgrzej silnik wyreguluj obroty tak aby silnik nie gasł ale żeby na nóżkach kolo się nie kręciło a potem dokręć śrubkę od powietrza na maxa i regulując odkręcaj zawsze o 0.5 obrotu i za każdym razem jak odkręcisz o 0.5 obrotu zobacz jak wchodzi na obroty czy nie ma muła i jak z nich schodzi i czy nie gaśnie jak się muli albo gaśnie to odkręć jeszcze o 0.5 obrotu i sprawdź? i tak rób aż będzie git i powinno być dobrze
Wiem o tym tylko jak ustawić
tam wyżej ci już napisałem
Ja pierdo**e co za koleś!!! :evil: Nie da się powiedzieć ile masz obrotów zrobić śrubki, żeby miał “sportowe ustawienia” :lol: