szukałem jakiegoś forum o skuterach i znalazłem:) super stronka!
Stronka się powoli rozkręca :D Coraz więcej tematów się pojawia.Oby tak dalej :D
A możesz jaśniej?Do kogo to pisałeś?
Ja trafiłem na stronkę szukając rozwiązania problemu ze swoim skuterem i spodobało mi się przede wszystkim to , że są tutaj też młodzi skuteromaniacy , którzy zadając pytanie lub odpowiadając nie nie kończą swojej wypowiedzi słowami ILE CI CIĄGNIE dlatego chętnie tutaj zaglądam.
Witajcie,
Trafiłem do Was, bo trzeba na bieżąco rynek skuterowy i konkurencję ;)
Ponadto ostatnio mieliśmy okazję wspólnie partnerować przy Zakończeniu Sezonu, więc pora na rejestrację u Was.
Pozdrawiam
Miło.SimonWarka napisał:
Witajcie,
Trafiłem do Was, bo trzeba na bieżąco rynek skuterowy i konkurencję ;)
Ponadto ostatnio mieliśmy okazję wspólnie partnerować przy Zakończeniu Sezonu, więc pora na rejestrację u Was.
Pozdrawiam
Ja trafiłem tu do was z google szukałem info o skuterach stronka wypas tylko niemoge sobie poradzic z opcja ulubione jak w nia wejść??
Oglądałem jakiś filmik na Youtube i spojrzałem na jakiś obrazek gdzie był napisany adres skuterowo.com 8)
Witajcie!!!
trafiłem tutaj bo szukam kogoś z okolic Raciborza do wspólnych wypraw skuterowych ale także szukałem porad na temat eksploatacji swojej maszyny bo na początku ( dwa lata temu) była to dla mnie czarna magia a teraz widzę wspaniałą myśl technologiczną chińskich inżynierów dzięki objaśnieniom niektórych użytkowników
:D
Ja znalazlem bo szukalem ludzi ktorzy maja flash i chcialbym sie dowiedziec raze rzeczy takze wpisalem w google i szukam po dlugich poszukiwaniach wrescie znalazlem
Witam trafiłem tutaj po przeczytaniu artykułu w gazecie o wyprawie do o koła Polski
a ja trafiłem bo znalazłem tu sensowne uwagi i komentarze oraz życzliwie nastawionych użytkowników, którzy na problem: "nie działa mi ... coś" nie odpowiadają: "bo masz ch..y skuter, zmień go"
Ja znalazłem tą stronę dzięki youtube szukałem informacji o rometach i mi wyskoczył filmik z tej strony
Na ta stronke trafiłem dzieki you tube .
W sumie dość przypadkowo. Szukałem informacji nt. regulacji zaworów w moim Citylinie. I znalazłem. Spodobały mi się rzeczowe porady, więc zostaję.
Witam Wszystkich !
Trafiłem tu czystym przypadkiem ponieważ szukałem informacji innych niż "oficjalna gładka gadka" jaką można usłyszeć u sprzedawcy w salonie.
Na wiosnę 2012 będę już posiadaczem pojazdu.
Witam, ja na Skuterowo trafiłem poszukując informacji na temat docierania nowego skutera. Znalazłem tutaj wszystkie potrzebne wskazówki. Pozdro :)
A ja nawet nie pamiętam ;D Chyba szukałem informacji o moim skuterze i tak jakoś tu wpadłem :P I nie żałuje.
Szukałem ramki na tablice rej. w Warszawie :)