Ja trefiłem gdyż wujek Google mi ją polecił. Jedyne co bym się czepiał to mała liczba osób udzielających się na forum max 4. Proponuje żebyście założyli współprace z innymi stronami i byś cie się wymienili bannerami (przeważnie to daje +20 membersów gdzie 5 jest czynnych). Pozdrawiam Rogal
Miej jednak na względzie, że Skuterowo.com istnieje od 1 Marca:)
Ja szukałem informacji na temat mojej Inki przed kupnem i jedną z pierwszych wyświetlonych stron było właśnie Skuterowo. Nie żałuję, że tu trafiłem, dostałem wiele cennych informacji od osób, które wiedzą o czym piszą. Dużo mi to pomogło. Portali typu Skutery.net i innych nie znam w ogóle.
Witam.Mam na imię Monika i trafiłam tu przypadkiem jakieś 2 miesiące temu.Od tego czasu zaglądam tu bardzo często i bardzo mi się u Was podoba:) Pozdrawiam.
A ja na jakimś temacie na skutery.net komuś wygarnąłem coś i skomentowałem niewłaściwie stronkę :D I przy okazji zapytałem, gdzie wszyscy dobrzy userzy się podziali-dostałem link na skutery-info i tutaj.Tej pierwszej stronki nie lubię, więc dałem tutaj :D I jest git :)
Witam. Ja trafiłem szukając coś na temat swojego pierwszego skutera. Oczywiście przed kupnem:) Szukałem informacji i na tej stronie znalazłem test tego skutera :) Nie wazelinując dzięki temu testowi zdecydowałem się na swój pierwszy skuter. I tak już zostałem. Nie żałuję.
Ja czytałem skrupulatnie OT śląskie na skutery.net i tam bodajże Wikir powiedział o stronce, że nowa cały czas aktualizują, aktualności, arty i przyszedłem tu, tam już mi się całkiem nie podobało