Jak tanio zrobić tuning

Jak zrobić po niewielkich kosztach tuning w Kinroadzie xt50qt-5 (Mikron,Kos) proszę o propozycje jeszcze nie scięgane blokady w nim

zanim zaczniesz tuning to ściągnij kaganiec. Bez tego nie warto zaczynasz.

Potem możesz kupić cylinder 80cc, wario itd

a gdzie w nim są blokady i jak je sciagn?? to 2t

wario, tłumik, gaźnik, króciec sprawdź te miejsca :slight_smile:

pamiętaj - nie istnieje tani tuning mechaniczny. Albo robimy cos porzadnie, albo zrobimy tanio i zaraz dojda dodatkowe wydatki i wtedy na jedno wychodzi.

Z taniego tuningu to kup sportowe naklejki polini hebo malossi itp.pojedzie na pewno 20km/h szybciej xD

hahahahaahahahahahaah golec92, ?iwtna porada, ja bym jeszcze dodaćtakie aerodynamiczne owiewki, testowane w NASA xD

Możesz wymienić wydech i wario i już będzie lepiej myśle że z tymi częściami zmieć?cisz się nawet w 500zł za u?ywki.

A wy to takie cwaniaki jesteście? Macie jakiśtuning w ogóle albo pojęcie jakieś że tak się fajnie nabijacie?! kolega chciał zapytać wiadomo każdy chce zrobić jak najtaniej a wy już wyje?dzacie.

Jakbył powiedział, jak masz silnik w nim… Minarelliż? Jeżeli tak to się coś pomyśli:)

[ Dodano: 2008-08-21, 15:39 ]

Możesz wymienić wydech i wario i już będzie lepiej myśle że z tymi częściami zmieć?cisz się nawet w 500zł za u?ywki.

Ehhhh, chłopaku uważaj z chęciami:) Czasami wario i tłumik, mogę kompletnie, nie wsp??grać, i będzie jeździć tak samo, albo i gorzej:)
Dlatego, trzeba umy?lnie wybieraż, części, i znać moto, znać jego zakres obr?tąw, itd… Przynajmniej na “czuja”:stuck_out_tongue:

Pozdrawiam.[/quote]

Tanio? Zależy jak ty to odbierasz. Do ilu?
Dla jednego tanio znaczy - 1000zł, dla drugiego 500 zł

nsb, taniego tuningu nie da się zrobić!!! Jeśli się już koleś za coś zabiera to musi włożyć sporo kasy, a jak nie włoży to się wszystko rozleci po paru tys.
Skoro pytasz to ja w swojej Derbi mam tuning, ale lekki.