Żeby zdać na AM, trzeba umieć rozpoznać znaki, znać przepisy (drogowe, nie te kuchenne) i umieć posługiwać się skuterem. Ale jeśli będziesz zdawać w WORDzie, to możesz mieć kursy, na których wszystko zostanie Ci wyjaśnione.
ale jak tak pomyslałem to to nawet sie opłaca bo wszstkiego sie naucze i napewno zdam za 140zł a jak bym chciał zdawac bez szkolenia to musze zapłacic około 100zł a tak dołorze 40zł i mam jeszcze kurs a jak zapłace za kurs to zdawanie na karte mam za free nic nie płace za egzamin czytałem to na stronie WORD-a
Nie pytaj tak, bo to tak wygląda, jakbyś pytał klasę "A" o pytania do testu z np. chemii, będąc w klasie "B". Ty chcesz się tylko nauczyć tego, co potrzebne do zdania. A jak podczas jazdy (już z dokumentami, własnym skuterem itd.) nie będziesz znał przepisów, policji nie wytłumaczysz "tego nie było na egzaminie".
Z tego co wiem to na AM masz taką samą teorie jak na A,czyli 32 pyt.(moge sie mylić) i wazne też na jakim pojezdzie odbywa sie egzamin w Word( we wrocku to romet zetka 50)