Jak pomalować Yamahę Jog '97 ??

Witam ! Mam Yamahę Jog z 1997r. i nie wygląda źle ale na plastikach ma przetarcia i rysy. Zdecydowałem jednak, że pomaluje cały skuter. I tu jest problem bo nie mam pomysłu jak pomalować Joga. Jeśli macie jakieś pomysły to piszcie, na pewno się przydadzą.
Zdjęcia nie są aktualne bo teraz są zmienione lusterka, manetki, przyciemnione lampy itd.

ja neosa przemalowalem na niebiesko pomaranczowy xD przynajmniej nikt takiego koloru nie ma xD

Może jakaś fotkaż

Napisz do kogoś żeby Ci zrobił VT, albo sam dobierz jakieś kolory. Ja bym go pomalował na czarno.

Ja bym go pomalował na czarno z zielonymi dodatkami … bardzo fajnie to wygląda :slight_smile: I na twoim miejscu również zmieńił bym ten materiał co masz na siędzeniu … taki świecący … blee
Możesz go również pomalować na czarno-czerwono lub biało-czerwono lecz to już jest co dla nie których “wieś tuning” bo dużo ludzi tak maluje … ale ja i tak zostaje przy barwach czarno-zielonych są The Best :roll:

Adverion napisał:

Ja bym go pomalował na czarno z zielonymi dodatkami .. bardzo fajnie to wygląda :-)

Mi też podoba się taka kombinacja, ale jeśli zielony to tylko jasny, taki seledynowy :-P

A dokłądniej to chodzi mi o takie kolorki :roll: :

>CLICK!<