Witam was :PPP
O to przectawiam wam swego italjeta
O to mój setup
Cylinder Malossi z głowicą niestety po szlifie nowy tłok Vertex
Wariator Polini Speed Control + rolki 4,9 g
Sprzęgło Hebo R Racing + zielone sprężynki + czarna sprężyna centralna
Gaźnik 19 mm Arreche
Pasek napędowy Athena
Wydech EXHAUST GALASSETTI SYSTEMS
Plany
Wariator Malossi Mulivar 2000 czy jakoś tak
Stożek najlepiej Hebo
Centralka czerwona dociskowa Malossi
Sprężynki czerwone małossi
Jakiś tłumik z seri Hade Made lecz nie koniecznie tencigas też może być
O to fotki macie pytania piszcie chętnie odpowiem
Po kupnie okazało się , że jest lipna komprecha 4,5 atmosfery więc wyjąłem cylinder i wyglądał on tak
Więc zaniosłem cylinder do szlifu 30 zł + tłok vertexa jedne z najlepszych tłków (188zł)i teraz docieram
I jak dobrze patrze to jest jedyny italjet na Forum
Ostatnio dałem przejechać się dziewczynie i się wywaliła na lewa stronę ( kiera krzywa plastiki do małowania kop urąbany ) a co do małowania to dopiero w zime myślę nad malowaniem w stylu Heineken no i może wloty powietrza
No bo dziewczynom się skuterów nie daje.
Siema . Ital nie głupi :mrgreen: setup taki w kit, piewszy raz spotkałem się z takim wydechem To pewnie pod Sporta . Co do małowania nie bardzo to będzie wyglądać . Pomyśl może o białym i wstawki niebieskie (tunel, pług) tele nia biało i będzie GIT zapraszam do siebie
A zapomniałem dodać dziś miałem małą stłuczkę , co do tłumika to nie wiem co to za tłumik założyłem zx i , że tak powiem czułem jakby spadek mocy więc zostałem przy tym , jak kasa będzie to się zmnieni
mr.Jeremy napisał:
A zapomniałem dodać dziś miałem małą stłuczkę
postaw go w garaazu i przykryj kocem i palcem anwet nie tykaj :573: Ile razy się jeszcze wywaliszł?mr.Jeremy napisał:
statnio dałem przejechać się dziewczynie i się wywaliła na lewa stronę
Italjety fajne są w ogóle :-> A pozbędziesz się tego bagażnika z tyłu? Bo nieciekawie w tym wygląda
ten wahacz z przodu nie wygląda na solidny xD
a cylinder miałeś w takim stanie jak moj malossi sport xD