Italjet Formula

Witam was :PPP
O to przectawiam wam swego italjeta
O to mój setup
Cylinder Malossi z głowicą niestety po szlifie nowy tłok Vertex
Wariator Polini Speed Control + rolki 4,9 g
Sprzęgło Hebo R Racing + zielone sprężynki + czarna sprężyna centralna
Gaźnik 19 mm Arreche
Pasek napędowy Athena
Wydech EXHAUST GALASSETTI SYSTEMS
Plany
Wariator Malossi Mulivar 2000 czy jakoś tak
Stożek najlepiej Hebo :slight_smile:
Centralka czerwona dociskowa Malossi
Sprężynki czerwone małossi
Jakiś tłumik z seri Hade Made lecz nie koniecznie tencigas też może być :stuck_out_tongue:

O to fotki macie pytania piszcie chętnie odpowiem :stuck_out_tongue:

Po kupnie okazało się , że jest lipna komprecha 4,5 atmosfery więc wyjąłem cylinder i wyglądał on tak

Więc zaniosłem cylinder do szlifu 30 zł + tłok vertexa jedne z najlepszych tłków (188zł)i teraz docieram :stuck_out_tongue:

I jak dobrze patrze to jest jedyny italjet na Forum :smiley:

Ostatnio dałem przejechać się dziewczynie i się wywaliła na lewa stronę ( kiera krzywa plastiki do małowania kop urąbany ) a co do małowania to dopiero w zime myślę nad malowaniem w stylu Heineken :smiley: no i może wloty powietrza

No bo dziewczynom się skuterów nie daje.

Siema . Ital nie głupi :mrgreen: setup taki w kit, piewszy raz spotkałem się z takim wydechem :smiley: To pewnie pod Sporta . Co do małowania nie bardzo to będzie wyglądać . Pomyśl może o białym i wstawki niebieskie (tunel, pług) tele nia biało i będzie GIT :smiley: zapraszam do siebie

A zapomniałem dodać dziś miałem małą stłuczkę , co do tłumika to nie wiem co to za tłumik założyłem zx i , że tak powiem czułem jakby spadek mocy więc zostałem przy tym , jak kasa będzie to się zmnieni

mr.Jeremy napisał:

A zapomniałem dodać dziś miałem małą stłuczkę

mr.Jeremy napisał:

statnio dałem przejechać się dziewczynie i się wywaliła na lewa stronę

postaw go w garaazu i przykryj kocem i palcem anwet nie tykaj :573: Ile razy się jeszcze wywaliszł?

Italjety fajne są w ogóle :-> A pozbędziesz się tego bagażnika z tyłu? Bo nieciekawie w tym wygląda :wink:

ten wahacz z przodu nie wygląda na solidny xD
a cylinder miałeś w takim stanie jak moj malossi sport xD