Italjet formula 50

A ta kolumna kierownicy jest mozliwa do naprawy samemu? Ona jest mocno wygieta? Da sie to np. Nagrzać i wyprostowac?

no skrzywiona dość dużo co do prostowania to chyba sam tego nie zrobisz

są do niego papiery?

Sa papiery , tylko ze on jest sprowadzony z niemiec i jest na niemieckich blachach , ale papiery juz przetlumaczone . To co mi radzicie , kupic ten skuter i co robic z ta kierownicą??? :((

kup go ale najpierw dowiedz się ile prostowanie kierownicy i co z tą kontrolką

a tą kontrolką oleju to wlasciciel sam za bardzo nie wie , a hamulce ten skuter ponoć ma oba hydrauliczne ? ale przedni dziala dosc slabo a tylni wcale , da sie to naprawić ? kolega mowi ze mi wleje płynu i bedzie ok . prosze o pomoc

tak on ma hydrauliczne hamulce przód+tył, kolega ci dobrze mówi że może wlać płynu i będzie ok ale sprawdź jeszcze zaciski

http://otomoto.pl/italjet-formula-M3627679.html --- tak będzie wyglądał jak będzie zrobiony :-)

ja wstawilem zdjęcia , tak bedzie wygladal jak wyglada teraz w plastikach :)
a co polecacie zrobic z tą kontrolką oleju ?

być może że do silnika olej nie dociera i dlatego się to świeci

to jak to naprawić ? czy to cos poważnego ?

najpierw dolej tego płynu jeśli to nie zadziała to sprawdź zaciski

ale mi chodzi o ten olej i kontrolke

no to posprawdzaj wszystkie filtry a jak to będzie ok to już nwm

kupiłem skuter , kontrolka oleju dalej sie świeci , kluczyk jest zgięty i nie wiem czy jest mozliwosc dorobienia kluczyka . Pozatym nie moge odkręcic pokrywek od hamulca tam przy klamkach gdzie sie wlewa płyn hamulcowy , poniewaz tylny hamulec nie dziala , a moj tata powiedzial ze póki nie zrobie hamulca to nie mam prawa nawet pojezdzic po podwórku :((((

Kontrolka oleju zgasla , nie wiem czy to dobrze czy zle ???

sama zgasła?

kluczyk spokojnie dorobisz kluczyk, tą pokrywkę od hamulca jest bardzo źle odkręcić, tam z boku masz takie okienko, poruszaj skuterem czy ten płyn jest czy nie

Kontrolka sama zgasla , plynu chyba nie ma , a i nie dzialal i nie dziala starter elektryczny , mozliwe ze akumulator za slaby?

jak wszystko inne działa oprócz tego to może być rozrusznik