Siema.
Chcę sprawić sobie Ipod’a
Myślę nad Ipod’em Apple - Nano 16gb, 4 generacja, najnowszy.
Warto jeśli do dyspozycji mam te 750zł ?
Może wypowiedzą się właściciele tego sprzętu ?
Nie chce Touch’a, gdyż jest to świnia Bardzo spasiony… a Nano jest nawet mniejszy od mojego fona SE k750i
Ma to byc taki kieszonkowiec jak komórka z możliwością oglądania filmów, przeglądania zdjęć itp.
Odpuśc sobie ipody Apple one są praktycznie gołe nie maja żadnych funkcji
Zastanów się and jakimś creativem naprawdę godne polecenia sam mam creative zen mam go prawie 2 lata i żadnej awarii wyświetlacz ma super jakość. Polecem. A przez te dwa lata na pewno coś ciekawego się pojawiło nowszego i jeszcze lepszego A co do oglądania filmów na odtwarzaczach to jedna wielka kicha. Gadżet całkiem nie potrzebny. Czasem ja oglądam od święta jakieś filmik
No to sam już nie wiem kazdy poleca te Apple…
ja mam nano 8gb 4g i wypas sprzęt, nie zamieniłbym go na zadny inny odtwarzacz, muza czysto gra, żadnej przycinki, wyswietlacz bardzo czytelny filmy się fajnie oglada i w ogóle:P ma pare bajerów jest kalendarz, zegary świata, notatki, stoper a nawet gry ma wbudowany akcelerometr czy jakos tak i sa gry ruchowe no i jak go przekrecisz na bok to ekran się obraca
zarabistą rzeczą jest to dotykowe kółko muze szybko można wyszłukac w 10 sekund 200 piosenek oblecisz i wogule
xD
jedynym minusem jest to ze muze trzeba ładowac przez itunes
Chcesz to ci sprzedam Mp4 Creative Zen 16 gb
http://allegro.pl/item676878832_odtwarzacz_mp3_mp4_creative_zen_16gb_fvat_nowy.html
SiWy napisał:
ja mam nano 8gb 4g i wypas sprzęt, nie zamieniłbym go na zadny inny odtwarzacz, muza czysto gra, żadnej przycinki, wyswietlacz bardzo czytelny filmy się fajnie oglada i w ogóle:P ma pare bajerów jest kalendarz, zegary świata, notatki, stoper a nawet gry :D ma wbudowany akcelerometr czy jakos tak i sa gry ruchowe no i jak go przekrecisz na bok to ekran się obraca :P zarabistą rzeczą jest to dotykowe kółko muze szybko można wyszłukac w 10 sekund 200 piosenek oblecisz i wogule :P xD
jedynym minusem jest to ze muze trzeba ładowac przez itunes
a o co chodzi z tym ladowaniem przez itunes ?
No chodzi mi o to ze musisz muze wrzucać przez program Itunes, zdjecia i filmy tez przez niego się wrzuca. A no i do ipoda dostajesz tylko kabel usb, słuchawki i dwie naklejki, jak chcesz ładowarke sięciowa to musisz sobie do kupić osobno
aha czyli mogę tylko ladowac przez kompa ? ;d
a ten program do wrzucania piosenek itp to będzie jakas pewnie plytka do zainstalowania no nie ?
Raczej dyskietka :roll:Favete napisał:
to będzie jakas pewnie plytka do zainstalowania no nie ?
nie ma płyty xD trzeba sobie scignąc program ze strony apple
Ładowarke mozesz kupić sięciową z wejściem USB 5-10zł,
Owszem dostaniesz ładną płytke z programem,
ps. Ja na twoim miejscu zainwestowal bym w mp3 8Gb i słuchawki AKG douszne albo Creative Ep-630 ;p Bez nich słuchanie muzyki nie ma sensu nawet na Ipodzie z dyskiem 60GB ;p
Na grom nosić dodatkowy rupieć w kieszeniż! A nie lepiej byłoby komórkę kupić i kartę/karty pamięcię
I jak chcesz dobre słuchawki to kupujesz przejściówkę na jacka i git fasola.
Ja do nano nie dostałem płyty, a słuchami sa na jacka wiec nie trzeba zadnych przejściówek. Ale fakt jest faktem jak ktos sobie ipoda kupi to nie będzie chcial zadnego innego odtwarzacza, wiem po sobie
Pomyśl tez o ipodzie classic fajny sprzecior ale duzy, mam takiego 5-gen 30gb tez xDD
Ale mi chodziło o przejściówkę do telefonu
na telefonie nie da się słuchać jak piszesz co chwile smsa albo masz gorącą linie
Panowie sprawe mam , wie ktoś jak dokładnie nazywa się Ipod który jest na teledysku 50cent - Candy Shop ? Chodzi mi o te małe cacko które ma wyświetlacz w monochromie … dał bym za niego wszystko
W której minucie jest ten ipod??
Oglądałem teledysk na yt i nie widziałem.
Ja też / RudY
No i ja tez nie widziałem dlatego się zapytalem. SiWy
a czy w tym nano (najnowszy0 jest tak ze jest jakis drucik albo cos ze można tasme przywiazac zeby nie zgubic ? tak jak w sek750i ?