Ipod.

Siema.

Chcę sprawić sobie Ipod’a :smiley:

Myślę nad Ipod’em Apple - Nano 16gb, 4 generacja, najnowszy.

Warto jeśli do dyspozycji mam te 750zł ?

Może wypowiedzą się właściciele tego sprzętu ? :smiley:

Nie chce Touch’a, gdyż jest to świnia :smiley: Bardzo spasiony… a Nano jest nawet mniejszy od mojego fona SE k750i :smiley: Ma to byc taki kieszonkowiec jak komórka z możliwością oglądania filmów, przeglądania zdjęć itp.

Odpuśc sobie ipody Apple one są praktycznie gołe nie maja żadnych funkcji :confused:

Zastanów się and jakimś creativem naprawdę godne polecenia sam mam creative zen mam go prawie 2 lata i żadnej awarii wyświetlacz ma super jakość. Polecem. A przez te dwa lata na pewno coś ciekawego się pojawiło nowszego i jeszcze lepszego :slight_smile: A co do oglądania filmów na odtwarzaczach to jedna wielka kicha. Gadżet całkiem nie potrzebny. Czasem ja oglądam od święta jakieś filmik :confused:

No to sam już nie wiem kazdy poleca te Apple…

ja mam nano 8gb 4g i wypas sprzęt, nie zamieniłbym go na zadny inny odtwarzacz, muza czysto gra, żadnej przycinki, wyswietlacz bardzo czytelny filmy się fajnie oglada i w ogóle:P ma pare bajerów jest kalendarz, zegary świata, notatki, stoper a nawet gry :smiley: ma wbudowany akcelerometr czy jakos tak i sa gry ruchowe no i jak go przekrecisz na bok to ekran się obraca :stuck_out_tongue: zarabistą rzeczą jest to dotykowe kółko muze szybko można wyszłukac w 10 sekund 200 piosenek oblecisz i wogule :stuck_out_tongue: xD

jedynym minusem jest to ze muze trzeba ładowac przez itunes

Chcesz to ci sprzedam Mp4 Creative Zen 16 gb

http://allegro.pl/item676878832_odtwarzacz_mp3_mp4_creative_zen_16gb_fvat_nowy.html

SiWy napisał:

ja mam nano 8gb 4g i wypas sprzęt, nie zamieniłbym go na zadny inny odtwarzacz, muza czysto gra, żadnej przycinki, wyswietlacz bardzo czytelny filmy się fajnie oglada i w ogóle:P ma pare bajerów jest kalendarz, zegary świata, notatki, stoper a nawet gry :D ma wbudowany akcelerometr czy jakos tak i sa gry ruchowe no i jak go przekrecisz na bok to ekran się obraca :P zarabistą rzeczą jest to dotykowe kółko muze szybko można wyszłukac w 10 sekund 200 piosenek oblecisz i wogule :P xD

jedynym minusem jest to ze muze trzeba ładowac przez itunes

a o co chodzi z tym ladowaniem przez itunes ?

No chodzi mi o to ze musisz muze wrzucać przez program Itunes, zdjecia i filmy tez przez niego się wrzuca. A no i do ipoda dostajesz tylko kabel usb, słuchawki i dwie naklejki, jak chcesz ładowarke sięciowa to musisz sobie do kupić osobno

aha czyli mogę tylko ladowac przez kompa ? ;d

a ten program do wrzucania piosenek itp to będzie jakas pewnie plytka do zainstalowania no nie ?

Favete napisał:

to będzie jakas pewnie plytka do zainstalowania no nie ?

Raczej dyskietka :roll:

nie ma płyty xD trzeba sobie scignąc program ze strony apple

Ładowarke mozesz kupić sięciową z wejściem USB :stuck_out_tongue_winking_eye: 5-10zł,
Owszem dostaniesz ładną płytke z programem,

ps. Ja na twoim miejscu zainwestowal bym w mp3 8Gb i słuchawki AKG douszne albo Creative Ep-630 ;p Bez nich słuchanie muzyki nie ma sensu nawet na Ipodzie z dyskiem 60GB ;p

Na grom nosić dodatkowy rupieć w kieszeniż! :expressionless: A nie lepiej byłoby komórkę kupić i kartę/karty pamięcię :wink:

I jak chcesz dobre słuchawki to kupujesz przejściówkę na jacka i git fasola.

Ja do nano nie dostałem płyty, a słuchami sa na jacka wiec nie trzeba zadnych przejściówek. Ale fakt jest faktem jak ktos sobie ipoda kupi to nie będzie chcial zadnego innego odtwarzacza, wiem po sobie :wink:

Pomyśl tez o ipodzie classic fajny sprzecior ale duzy, mam takiego 5-gen 30gb tez xDD

Ale mi chodziło o przejściówkę do telefonu :wink:

na telefonie nie da się słuchać jak piszesz co chwile smsa albo masz gorącą linie

Panowie sprawe mam , wie ktoś jak dokładnie nazywa się Ipod który jest na teledysku 50cent - Candy Shop ? Chodzi mi o te małe cacko które ma wyświetlacz w monochromie … dał bym za niego wszystko :smiley:

W której minucie jest ten ipod??

Oglądałem teledysk na yt i nie widziałem.

Ja też :stuck_out_tongue: / RudY

No i ja tez nie widziałem dlatego się zapytalem. SiWy

a czy w tym nano (najnowszy0 jest tak ze jest jakis drucik albo cos ze można tasme przywiazac zeby nie zgubic ? tak jak w sek750i ?