Witam, ostatnio naszła mnie myśl na zakup skuterka i padło na Inca Street no dobra nie będę się rozpisywał...
Dzwoniłem do gościa który posiada owy skuterek na sprzedaż skuter jest odblokowany a koleś mówi że nie pojedzie więcej niż 50 kolega ma taki sam i jedzie mu 60 65+ Z górki nawet 75+ co może być nie tak czy możliwe że kolega miał coś wymieniane jakieś wariatory czy coś ?? nie znam się na tym zbytnio a nawet wcale ;d więc proszę o wyrozumiałość dodam że będzie to mój 1 skuterek więc moje pytania mogą być dość dziwne ;p
O kurna, ale żeś Madi wypatrzył ;O Za 700zł to bym brał nawet się nie zastanawiając. Ciekawe czy jeszcze ten skuter jest, czy już sprzedany po 1 dniu ;D Za 700zł to się na prawdę opłaca. Przebieg jest śmieszny, a jak od właściciela, to duża szansa, że nie cofany ;) Za takie pieniądze, jakby miał 3 razy tyle to i by się opłacało.
No, oglądnij tego za 700zł. Za 700zł to nic prawie nie kupisz jeżdżącego, a tu widać, że w dobrym stanie, przebieg może być prawdziwy, więc igła. Co ja Ci będę mówił. Powiem Ci tylko tyle: za te pieniądze nie zastanawiał bym się.