Inca Street - jaki tłumik wybrać?

Witam wszystkich Skuterowiczów :D
Mam pytanie odnosnie sportowych wydechów do chińskich 2taktów, a mianowicie posiadam skuter Inca street 50 z cylindrem 70 ccm i zdjętymi blokadami typu moduł, tuleja wariatora itp. Leci max 70 z dobrym wiatrem, na seryjnym tłumiku, dużo czytałem i podobno podstawą do rozpoczęcia tuningu jest wydech. A więc czy sam wydech znacznie poprawi mi osiągi a zwłaszcza teraz po zmianie cylindra na 70ccm ?
Nie chcę dużo inwestować ponieważ zbliżają mi sie prawojazdy, i czy taki tłumik który znalazłem na allegro bedzie dobry ?
http://allegro.pl/wydech-sportowy-2t-70-80cc-z-dyfuzorem-longija-zip-i5442591371.html czy jest raczej z takiego chińskiego g*wna i to poprostu ściema ?
Czy lepiej kupic użwany np. Laser xpro , leovince zx czy Tecnigas next-r ?

sporo zależy od wydajności tych 70cm. Ja mam 70cm w podobnym 100kg skuterze, dość zabudowanym z 50L kufrem z tyłu i realne 85km/h to dla niego żadne wyzwanie. Zarówno na Next-R jak i na Pro Replica.
A ten wydech z allegro bym olał i bardziej szedł w te używki

Kupie jednak któryś z używanych, moze i nie bedzie nowy i kolorowy ale ma działać a nie wyglądać ;D Dzięki za pomoc ;)

Nowy i kolorowy powiadasz :). Wiesz co mi pierwsze zardzewiało na wydechu Stage6 Pro Replica? Napis "Stage6 Quality" a reszta wydechu sie trzyma :)