Inca Street 50 2T Tuning

Witam
Mam pytanie co mógłbym wymienić w Incy by szybciej jechała i żeby nie wydawać dużo pieniędzy na części
Proszę o pomoc z góry dziękuje:)

W skuterze dwusuwowych, jeśli chcesz mieć odczuwalne efekty, zacznij tuning od wymiany wydechu. A skoro chcesz coś porządnego, ale nizbyt drogiego, to Laser-xpro jest najlepszym moim zdaniem wyborem.

agentmb napisał:

W skuterze dwusuwowych, jeśli chcesz mieć odczuwalne efekty, zacznij tuning od wymiany wydechu. A skoro chcesz coś porządnego, ale nizbyt drogiego, to Laser-xpro jest najlepszym moim zdaniem wyborem.

Dzięki
a co jeszcze można wymienić.?

Nap początek wydech wystarczy. Jeśli będziesz miał odłożone pieniądze, warto by jeszcze dokupić wariator sportowy.

a co mogę jeszcze kupić po wariatorze .?

Większy gaźnik, cylinder większej pojemności i szatan a nie skuter ;)
Ale mówiłeś,że interesuje Cię tuning w rozsądnej cenie...
Blokady zdjęte?

LiVre napisał:

Większy gaźnik, cylinder większej pojemności i szatan a nie skuter ;)
Ale mówiłeś,że interesuje Cię tuning w rozsądnej cenie...
Blokady zdjęte?

Tak zdjęte jechałem ostatnio 85 km/h.
tak interesuje mnie tuning w rosądnej cenie ale pytam co dalej moge kupować żeby nie robić po tygodniu albo 2 nowego postu i znowu pytac o to samo a tak juz bede wiedział :)
A co do cylindra np kupie ta 70 albo 80 to co się może stać bo kolega mówił że będę musiał przerobić dawkowanie oleju.
Mam też filtr stożkowy da on coś.?

Pomoże ktoś.?

Może zmienić rolki na lżejsze. Filtr nic dużo nie da, ale często zmieniają więc załóż ; d

Dzięki a mógłby ktoś odpisać mi na tamte pytania .?

Proszę o odpowiedz

a jakie te rolki ilu gramowe.?

jak wymienie cylinder na 70 to gaznik tez musze czy nie.?

Pomoże Ktoś.?

Mógłby ktoś odpisać czy jak wymienię cylinder na 70 to czy muszę też gaźnik na większy .?

jak wymieniasz cylinder to gaźnika niemusisz,
rolki zależy od czego chcesz, ale chcesz na osiągi więc jakieś ciężkie 6,5g lub ewentualnie 7g ale mogą ci już takie się ślizgać.

Czy tłumik Laser xpro będzie pasował do mojej Incy.?

.?

Pomoże ktoś.?