Miccado, gdzie kupiłeś te boczne kuferki i za ile ? Coś takiego by mi się przydało na dłuższe wyprawy.
ads napisał:
Miccado, gdzie kupiłeś te boczne kuferki i za ile ? Coś takiego by mi się przydało na dłuższe wyprawy.
Witam ads,kuferki kupiłem przez internet,cena 4 stówki za dwa,stelaż zrobiłem sam.jak chcesz wiedzieć coś więcej pisz na gg.19395359
ads a ja do mojego mam wielki kufer i dopasowałem na kanapę jak jechałbym sam gdzieś dalej sakwy rowerowe
Pietro napisał:
2500km to tyle co nic...
Czy Inca to dobry skuter? za taką cenę nie kupisz dobrego skutera, ale z pewnością lepszy od starego Simsona.
Pomimo wcześniejszych problemów napiszę: Inca to dobry skuter i za taką cenę kupisz dobry skuter. Dotknęła mnie zasada - jak dbasz tak masz....
Możesz się czasami Pietro mylić:)
Pod twierdzam słowa Wodza ze stretka to dobry skuter. Cena przekłada się na jakość
Jak ktoś nie ma pojęcia o mechanice,to będzie pisał,że Stritka to beznadziejny skuter,ten skuter potrzebuje dobrej ręki,jak umisz coś zrobić i lubisz to robić,to będziesz jeździł,a jak sie nie znasz to będziesz krytykował,w dawnych rometach,ogarach,jawkach i komarkach też trza było ciągle dłubać,kto sie znał i sam coś zrobił to jeździł, a kto nic nie umiał zrobić to płakał co to za szmelc i narzekał.Ja mysle,że to dobry skut i warto w niego troche zainwestować!!!Mnie nie stać na skuta za 10000tyś.i będe robił wszystko zeby jeździć nim jak najdłużej.Pozdrawiam Micaddo z Rybnika.
to prawda co mówisz