*AirMax* zmień może ksywkę na *MadMax*, wówczas prawie wszyscy będą traktować Twoje wpisy bardziej poważnie. :D Wiemy już, że Twój kolega wybuchł, a co się stało z tym... *podobnym*? Jeżeli on wybuchł, to Ty też możesz! To straszne i przerażające!
P.S. Co za dziecinada, chwilami to nawet jest żłobek, bo nawet nie przedszkole! :P
Witam, Ile MM ma cylinder 80ccm? http://allegro.pl/cylinder-glowica-wal-skuter-4t-80-cm-tanio-i3323168379.html na dole piszę cylinder 47mm Jak ja mam to odczytac ze 50ccm? Wytlumaczy mi to ktos? I co sądzicie o tym zestawie? Opłaca się? Pojeżdzę na tym jak dobrze dotrę? :D
Zestaw, z chińskim cylindrem za 40-50 zł, który można zamontować pod fabryczny zestaw "<lol>" ZAMONTUJ SOBIE NAJLEPIEJ TAKI ZA 2 MILIONY ZŁOTYCH TO POLATASZ 100 LAT!
Może, o ten twój pierwszy post w moim temacie nie wnoszący nic do ogólnego tematu? Myślałeś, że ja nie wiem, że jak zamontuje gówno za "40-50 zł" to nie będę latał bóg wie jak długo? Robię to najtaniej jak się da, warunek - ma jeździć min. 5 tys. km, i myślę, że taki MCN spełni ten warunek.
Piotrek, z tanimi częściami to trochę loteria. Jak kiedyś zmieniałem to w swojej pierwszej 50-tce, to w pierwszym zestawie zapiekły się pierścienie i poleciała kompresja, w drugim w czasie docierania odpadła połowa denka tłoka i dopiero trzeci zestaw był ok i przejeździł 7000 tys (potem sprzedałem piździka)
Wiem o tym, ale oczywiście Polak mądry po szkodzie - Mam ogromną nadzieje, że mi ten zestaw MCN polata. Zresztą jak ostatnio napisał mi producent Toros - Mam ogromne szczęście, i muszę w totka zagrać. (Klucz od skutera pasował do kufra).