Ile kosztuje zdjęcie blokad? Ile wy zapłaciliście?

Witam skuterowców :)
Otóż mam pytanie:)
ile kasy muszę uszykować na zdjęcie wszystkich blokad?
Mam skuter ferro 803 2T ? :)
Ile wy daliście?

Z góry dzięki za odp :)

ja dałem 120 zł
Kymco Vitality 50 2T
zdjęte przy 350 km.

Ja nic bo wszystko robię sam

Ja sam ściągałem i tobie też to polecam bo znam takie przypadki w których skutery pojechaly na serwis i pozniej musialy z powrotem do niego wrócić.... :)

Tu nie ma żadnej filozofii samemu da się zrobić. Jeśli jesteś naprawdę zielony w tych tematach to poświęć z godzinek na przeczytanie kilku tematów i dasz radę.

ja tylko to wymieniłem http://allegro.pl/modul-cdi-z-radiatorem-skuter-2t-keeway-zipp-romet-i2517192727.html i leci mi 70km/h

Tak, jest, żadna filozofia, po co przepłacać za coś co można samemu zrobić. Poszukaj w googlarce a na pewno dużo znajdziesz na ten temat.

Ja dałem 160 bo połączone było z przeglądem Matrixa . Zgadzam się że pewniej zrobić samemu , ale jak się dobrze nie umie zawsze strach że się wróci do mechanika . Myślę że mechanik też nie powinien za bardzo przeginać nawet gdyby chciał kombinować , bo wtedy może klienta spłoszyć i pójdzie się do innego .Z trzeciej strony myśląc że lepiej zrobić wszystko samemu trzeba by być alfą i omegą . Naprawić sobie sam nie tylko skuter ale pralkę telewizor elektrykę w domu itd , bo na wszystkim można się przejechać .