witam chcialem sie dowiedziec ile kosztuje glowica do 80ccm oczywiscie jak najtaniej bo na gieldzie strzelano mi cenom 120zl
Napisz do użytkownika Klekocix albo na jego gg 1313970 to coś Ci załatwi :)
Akurat do tego użytkownika, który prowadzi serwis jest ciężko dostać się na GG, mail, PW i nawet telefon. Od około 2 miesięcy próbuję sporadycznie coś od nich się dowiedzieć i zero kontaktu. Napisałem im co chciałbym wymienić i prośbę o kosztorys, w odpowiedzi po 2 tygodniach dostałem info że może jeden z nich podjechać i się ugadać. Prosiłem tylko o kosztorys części. Jak chcecie chłopaki prowadzić dobrą firmę to trzeba się poświęcać i dbać o klienta, zwłaszcza że na stronie jest kontakt na który nikt nie odpowiada w godzinach pracy!
Prawdziwego sklepu nie macie(chyba że już jest), serwisu (lokum) nie macie, nie dbacie o odbieranie zleceń - jak to ma działać ja się pytam ? Może zostańcie przy sprzedaży na allegro, chociaż z takim kontaktem to i tak będzie marnie.
zależy chyba do jakiego skutera (nie wiem, nie znam się) ale ogólnie głowice na allegro się zaczynają od około 60 zł + 10 za przesyłkę.
Jak chcesz trochę pojeździć to lepiej zainwestuj i kup lepszą, chyba, że na jeden sezon chcesz to wtedy bez znaczenia.