No panowie postanowiłem założyć wontek
termin wstępnie to pomiędzy 10-24 sięrpnia , zbliżymy się bardziej do tego terminu to wtedy pomyślimy o dokładnej dacie.
Madzia udostępniasz nam swój ogród??, myślę że chłopaki będą odpowiedzialne i nikt go nie zarzyga
Lista ( wdział bym tu raczej starych wyjadaczy)niech wpisują się ci którzy naprawde są zdecydowani
1.Wrona
2.
20.08 mam urodziny tak swoją drogą. Nie bardzo wiem jak sobie to wyobrażacie chłopcy Mój ogród tymczasowo opanowały kury, ale moze je ogarnę
Podpisuję się wszystkimi kończynami! Dla mnie ważne, żeby zlot był w weekend(w tygodniu pracuję i nie dostanę urlopu)
To ja się od dawien dawna deklaruję jako “organizator” tego “zlotu” a ty mi tu temat zakładasz !
Nie no żartuje ;D
Ja to w ogóle chciałem zrobić bez publicznego tematu albo jakoś ograniczyć rangowo czy coś (ale ze mnie świnia :D) bo to ma być w sumie takie spotkanie między tymi co są tu ciągle (według mnie)
wrona napisał:
nikt go nie zarzyga
Z tego co pamiętam z czata to jest tam stary staw czy coś
W ogóle ile by to według was powinno trwać ?
dzień - dwa ?
Ja jak zrobie prawko to przyjade, więc to nie jest pewne Chyba że z wroną się zabiore hahahahahhaa
Powinno trwać z noclegiem.
Ale termin mi bardzo nie pasuje, bo 9-25 nie ma mnie w Polsce, jadę do wujka zagramanice.
O kurwełe, a wrona chyba jest 10-24 w PL tylko ? czy jak ?
tzn ja bd albo 10 albo 17 serpnia na ok 10 dni myśle ze w przyszłym tyg bd juz wiedział na 100% jaka data i na ile czasu
No i jak to teraz zrobić ;{
No jak będzie 17 sięrpnia na 10 dni to się zgramy.
jakoś to będzie
Starzy wyjadacze? tez mogę się zalapac jak cos ? I gdzie to by bylo jak cos ?
przeczytaj pierwszy post to ssię dowiesz:P
Pewno, że możesz
Raczej jest Łódź planowana
zadupie pod Łodzią, proszę pana
Naprawdę chcecie to robic u mnie?! o matko.
tak
fuck yea! “I Zlot Jednoślada “Magdalenka””
Ja bede ale jeszcze z mama muszę dogadac bo wy macie bez lipy Ale ja troszkę problem mogę mieć
Dywersant, zadźgam cię tępym narzędziem. co żeś nazwę wymyślił.
Kurczak, powiedz mamie, ze dorosła koleżanka się Tobą zaopiekuje. Osobiście. xD
aspiruję na waszego Anioła Stróża.
Dywersant napisał:
"I Zlot Jednoślada "Magdalenka""
tyy ale to jest dobre :)