program Speedometer z android market bedzie dobry do pomiaru predkosci?
Raczej tak. Sam używam któregoś z tych ze Sklepu Play ;P Ważne żeby miał opcję v-max i tyle. Aha, nie zapomnij także, żeby dało się go zminimalizować, bo jak np. wsadzisz w kieszeń to wyłączy i nie będzie liczył
ja raczej telefon przyczepil bym do skutera i kamerowal kamera w trakcie jazdy zeby to bylo "realistyczne":p
ktoś się wypowie o tej aplikacji ? Bo prędkościomierz mi nie działa a kumpel ma fona z androidem: D
Dzis sprawdzalem i dobrze dziala, tylko pamietaj, ze ten licznik dobrze dziala tylko po prostej drodze, np pod gore bedzie ci zanizal i z gory tak samo
Okej o to chodzi:)
Dzisaj z kumplem potestujemy, dzięki!
Żeby taka aplikacja pokazywała prędkość telefon musi być wyposażony w moduł a-gps.
To akurat ma kazdy android.
Co do tego v-maxu to dzis przy 84km/h na gps mialem 77km/h, to byl max bo teraz mam zrobiony wariator bardziej na moc i start. Filmik nagram z gps jak bede mial nowy wariator
Junon napisał:
Ja trochę z innej beczki.I choć niektórzy Koledzy i Koleżanki na pewno chcą mnie za to kopnąć zadam to fundamentalne pytanie!!!
JAKI MOTOROWER KUPIĆ? NIE SKUTER.
Napiszę tak,Mam doświadczenie z Junakiem 901, przejechałem na im ok 1 tys km i czuje ,że chciałbym coś więcej z tym,że nie mam prawka na motocykle i na razie nie robię. Myślę o czymś mocniejszym , czymś co pozwoli na spoko jazdę za miasto we dwoje. Razem z dziewczyną ważymy ok 150 kg (czyli Ogry hihi)
Bardzo podoba mi się Barton Volcano ALE WDZIĘCZNY JESTEM ZA INNE POMYSŁY.No i jak jest z tym dodawaniem mocy np do 110 .Nie mam pojęcia o mechanice i am tego nie zrobię.
Dzięki za cierpliwość.
Junon
Człowieku, Tobie się może jedynie wydawać, że masz doświadczenie, tak na prawdę tysiąc kilometrów, to nie jest doświadczenie, doświadczenie, to również sztuka MYŚLENIA na drodze, a nie, ja nie chce jechać 70, ja muszę jechać 100! Bo przejechałem już 1tys. kilometrów, jestem doświadczony i muszę mieć coś lepszego i szybszego, jak na prawdę nabierzesz doświadczenia, to zdecyduj się na nowy motor, bo przy 2 osobach, obojętnie, czy razem ważycie 120/130/150/200 kg, to jedzie się inaczej, motorower zachowuje się inaczej, niż ścigacz, czy też motor o większej pojemności, musisz wziąć to pod uwagę, polecam Ci trochę jeszcze pojeździć...
1000 km he? ile ty masz lat?-.- ja przejechalem 16 krotnie wiecej i co? mi wystarczylo by i max 50km/h bo i przy 50 sa sytuacje ciezkie do opanowania
Mógłbyś bardziej określić jak skracałeś tą tuleje i czym ?