Huraganek poluki'ego

Nie myślałeś nad zmianą lusterek ? :slight_smile: Ja na podłogę wstawiłbym jeszcze ryfle, fajnie by wyglądało razem z chromowanym wydechem.

Te obramowania zegarów to sam okleiłeś?

filip189, myślałem. Może za jakiś czas się lusterkami zajmę a ryfli nie kupię bo za bardzo mi się nie podobają :stuck_out_tongue: Wydech jest polerowany przez poprzedniego właściciela i chyba bedę musiał to poprawić bo trochę niestarannie to zrobił
Kowal, pomalowałem :stuck_out_tongue:

poluki pomaluj jeszcze ten boczny chwytak co masz przy siędzeniu na pomarańczowy Przyciemnij sobie tylną lampę zdaje misię ze będzie ok wyglądać przy tym kolorze bo przy czarnym skuterze jak mój wygląda to lawet fajnie i zrób sobie kierunki w przedniej lampie będzie wyglądać 100 lepiej niż te oryginalne. Pomyśl też nad tym czy nie było by warto pomalować czarnych plastików na biało

Z optyki już nic nie rób bo tak jest ładnie :stuck_out_tongue: chyba że lusterka inne. Ile za spojler chceszł

Mizernie wygląda na tyle ta dziesiątka, ja bym tam 13-stkę wsadził :stuck_out_tongue: I co się stało z przednim błotnikiem? :slight_smile:

Pomyśl też nad tym czy nie było by warto pomalować czarnych plastików na biało

Nie warto bo by nie pasowało do licznych czarnych dodatków i by się za bardzo brudziło tam gdzie mieszkam :P

mateuszpasiu napisał:

Z optyki już nic nie rób bo tak jest ładnie :P chyba że lusterka inne. Ile za spojler chceszł

No nie wiem. Nowy kosztuje 210
Klik
Więc 50zł to chyba nie wygórowana cena :D

Damianho napisał:

Mizernie wygląda na tyle ta dziesiątka, ja bym tam 13-stkę wsadził :-P I co się stało z przednim błotnikiem? :-)

Kiedyś chciałem zmienić ale kiedy się dowiedziałem, że to się wiąże ze zmianą karterów to odpuściłem sobie :P Uznałem, że wygląda lepiej bez błotnika

Ładnie, ładnie wygląda :smiley: xD Widze ze tobie tez leci paliwo filtrem :-/ strasznie wkurzające to jest.

Też mam ten problem to chyba norma w hrr ale powiem ze jak miałem swój pierwszy stożek to mi nie ciekło aż tak fakt gąbka była mokra ale nie ciekło aż tak ze leciało na przekładnie.

,landryn"" kiedy jakieś upy ?? :smiley: mnie ostanio tez paliwo leciało z filtra ale to ciurkiem wiec musiałem spowrotem założyć seryjna 14,5

Patryczku, kolejnym upem prawdopodobnie będzie nowa świeca i to już jutro. Pokornie muszę się przyznać, że dzisiaj rano kiedy chciałem pojechać skutem do szkoły Huragan chyba miał na mnie focha bo nie odpalił. Przyszedłem po południu kiedy było cieplej i odpalił za pierwszym kopnięciem. Kolega w RY-8 miał podobną sytuację. Wymienił świecę i było OK. Nie wiem czy u mnie też to pomoże ale po 8k km raczej nie zaszkodzi :stuck_out_tongue: A na razie świeca jest u mnie w pokoju, będę ją grzać całą noc a jutro rano zobaczymy czy to coś da. A w środę już będzie u mnie wariatorek :smiley:

EDIT:
Dzisiaj przyszło do mnie wario :smiley:

Założyłem i wypróbowaałem na 3 kompletach rolek. Narazie nie znalazłem odpowiednich ale mam jeszcze kilka kompletów :wink: Teraz przyszedłem do domu napisać o tym UP-ie i czekam bo świeca, którą wykręcam, żeby wstawić blokadę tłoka, szybko się nagrzewa. Przejeżdżam 50 metrów a po zgaszeniu świeca jest gorąca. Jak wyreguluję i sprawdźę jak jeździ to napiszę jaki vmax :wink:

trochę kiepski wybór , naraku robi dobre części do tych prawdziwych hinoli Xtq BLA BLA :d ale nie jest to złe i na pewno długo ci posłuży :smiley:

Jak 27 kwietnia otworzą znowu skuterdoktor to pokazę opinie o tym wariu. Jak 30 osób mówi, że dobre to coś w tym musi być :smiley:

poluki, nie będzie skuter doktor tylko racing-planet.pl :slight_smile: ale wario dobre :smiley:

Siema fajny skuter daje 9/10 . Jaki masz vmax i przyspieszenie?

Heh widziałem skuter na nk :stuck_out_tongue:
i to nie pierwsza osoba z forum ^^

Fajny huraganek :wink: tez kiedys mialem kupowac ale jednak nie :wink: Nie myslales zeby na LC zrobić go? :smiley:

kamil324 napisał:

Jaki masz vmax i przyspieszenie?

Nie wyregulowałem go jeszcze bo nastrój do dłubania mnie opuścił więc jeszcze nie wiem :P

Danielson napisał:

Nie myslales zeby na LC zrobić go? :D

Kiedyś to myślałem, że zrobię z nim wszystko i tak by się stało gdyby ktoś za to wszystko płacił :D Mam prawie 18 lat więc prawdopodobnie zbliża się czas kiedy huragankowi powiem Arrivederci i nie ma większego sensu pakowanie w niego grubszej kasy.

Panowie! Tragedia się stała. Nie wiem jak ale przypuszczam, że z pośpiechu źle wkręciłem nakrętkę i jak ją odkręciłem gwint był zjechany.

Nie wiem teraz czy udać się z tym do tokarza czy czeka mnie wymiana wału :/

ja mam na chacie takie coś (zapomniałem nazwy taki jakby nagwintownik) ze to ,naprawia" gwint , to coś się nakręca i to zbiera i zbija na nowo ten zjechany gwint i jest jak nowe i cały czas ten sam rozmiar , zapytam się dziadka o nazwę ;p

edit : MAM!!! ,narzynka"

To normalnie ze gwint ukreciles, ja tez ukrecilem gwint u siebie jak mialem silnik keewaya jak i wielu moich kolegów :stuck_out_tongue: Kup narzynkę na 10mm i gwintuj go :stuck_out_tongue: