Witam wszystkich ;] Więc postanowiłem sprzedać mojego Riejacza i kupić sobie coś większego ;p Będę posiadaczem A1 więc w gre wchodzą tylko 125ccm…
Ścigacze odpadają dla mnie to jest smiećszne… Wygląd sciga a byle polonez cie wyprzedza ;p i dźwięk jak kosiara no ale cóż. Bardzo zaciekawiła mnie Honda Varadero.
Co możecie mi o niej powiedzieć ? Jak z awaryjnością ? Osiągami (wiadomo to 4T więc nie będzie rewelacji) Spalaniem oraz wygodą ? W Varaderce podoba mi się dźwięk jeszcze z sportowym wydechem ma takie brzmienie http://www.youtube.com/watch?v=mv93cYWIRII
Czy warto ją kupić ?? Czy może polecacie coś innego …
Miałem przyjemność taką jeździć. Sprzet naprawdę godny polecenia. Mój kolega ma tą nową wersję na wtrysku to do tego bardzo mało pali. NA maxa to okolo 120 wycisniesz ale przelot to okolo 90. Bardzo ładnie ciagnie (Jak to V). Wygodna, duza.
A możecie jeszcze dać przykłady 125 w 4T, bo myślałem nad TDR ale to 2T i chodzi jak kosiarka.
Turystyczne to jedynie varadero, ew możesz poszukac sm np suzuki dr 125 albo yamaha xt
A może w tym temacie zapytam, co sądzicie o CBR 125 R bo ceny są nawet dobre.
Jeżeli wygląd Ci nie przeszkadza to jak najbardziej polecam
125 w 2T i żaden samochód nie mam szans!! to ma ponad 20KM więc spokojnie odstawisz nawet średnią bemkę
Ja pirdole, czy on pyta o 2t ?? …
Ale napisał, że ścigacz 125 nie da rady polonezowi.
Nie widziałem jeszcze seryjnego poloneza który idzie więcej niż 170
A większość 125 2t tyle idzie a o takich pisał hokster bo pisał, że chodzi jak kosiarka.
Więc czytajcie wszyscy to co piszecie i co piszą inni.
A małe viadro ekstra sprzęt jeżeli nie zależy ci na olbrzymich osiągach.
Oj tam przyczepiłeś się z tym polonezem Ale wiesz o co mi chodzi ;pp
Ja tam bym wolał Rs’ke a jak turystyka to TDR a nie viadro bo to za super nie idzie. większośc 70 ccm w AM6 cię objedzie.
Ale ten dzwięk, ten wygląd, ta klasa
TDR też więcej jak 120 nie pojedzie.
Kowal napisał:
TDR też więcej jak 120 nie pojedzie.
Chyba zablokowana.
Ale z Winem się zgodzić muszę ;)
Kumpel miał małe viaderko i wiem mniej więcej jak to chodzi i jeździ :P