Wiec tak wypowiedzcie się na ten temat bo sam nie wiem co zrobić zostawic sobie nsr czy kupić honde varadero zalezy mi na wygodzie malym spalaniu bo chce latac w dalekie trasy a i jezeli varadero bym kupywal to automatycznie ide na prawko
Co byscie wybrali nsr czy varadero ? Czy moze jakiegos fajnego 4 suwa mi polecicie ;d
zostań przy nsr nie ma co kombinować masz magiczno rejestracje więc na lajcie a zamieniać mocniejsze moto na słabsze też nie bardzo ;p
ReKoRd, nie pierdol Na małej tablicy nie polecisz kobinowanym sprzętem w trasę, bo to samobójtswo
Dywersant, dokladnie wszedzie trzeba 50 a nie raz na prawde strach a tak to na legalu piekny dzwiek 4 suwa ;d
Kurczak napisał:
tak to na legalu piekny dzwiek 4 suwa ;d
Z tym pięknem bym dyskutował, bo na serii to nie wszystkie 4T ładnie brzmią ;) Ale jeżeli udałoby ci się kupić Viadro z LeoVince, to warto, bo wtedy ma świetny dźwięk. Mz RT też niezła by była jako sprzęt do wszystkiego. Trzebaby tylko założyć jakiegoś Puig'a i można jeździć w trasy ;)
Dywersant napisał:
założyć jakiegoś Puig'a
Ke ?!
MZta to bardziej SM, a Viadro jest od razu stworzone na trasy (teoretycznie :P ).
Ze 125tek na trasy to chyba tylko Varadero ... może nie tylko ale to raczej najrozsądniejszy wybór :) I jest szpan V2 :D
RudY, istnieje takie coś, jak MZ RT 125, a to jest taki golas. Jak założyć mu PUIG’a, czyli szybo-owiewke, to będzie choronił przed wiatrem podobnie do Viadra. Moc jest praktycznie ta sama, moment obrotowy w MZ będzie lepiej wykorzystany(mniejsza masa), więc będzie lepiej zapierniczać. Do MZ tak samo moża założyć kufry/torby, a poza tym dostajemy sprzęt, który bez wyolbrzymiania wymiata w mieście
Ahm … no ale na pewno na Varadero będzie się lepiej podróżować - jest szersze i wygodniejsze
a jak do MZ z częściami ? Na pewno hondzina ma lepszy dostęp
Tu cie zaskocze, bo mz ma wygodniejszą kanapę i pozycję za kierą
Jeżeli chodzi o części, to fakt, są trudnodostępne.
albo jakiegos streeta fajnego moze znacie cos ? takie jak MZ rt
Kurczak, nosz kur… MZ RT to nie street, tylko klasyczny naked!
Powie mi ktos czy derbi gpr nude 125 bylo w 4 i 2 suwie produkowane ? Gdzie znajde do kupienia takie derbi bo na allegro sa ale w 2 suwach a i interesowalo by mnie z przednia podwojna lampa o taka http://motoride.sk/motodb/pic/Derbi-GPR125Nude-05.jpg
Ja widziałem tylko GPR’y 4-suwy
no tak ale to jest Derbi GPR nude chyba tak to się dokladnie zwie wiec pewnie tez produkuja w 4 suwie ;p
Kurczak, przecież napisałem… :573:
a no ta ;d źle to zrozumialem GPR wychodza tez w 2 suwach
btw viadro i cbr
Gpr chyba podobna gabarytami do cbr, może nieco szersza.
o cholera jasna jakie to wielkie jest ;D hm tylko tak do dupy troszkę bo kazdy ma sciga a ja jeden turystykiem do dupy troszkę ;/
Kurczak napisał:
o cholera jasna jakie to wielkie jest ;D
To nie jest takie wielkie tylko ta Cebra jest takim piździkowatym rowerem :D