mi chodziło o reju rs2 matrix 50ccm ;p nie wiem jakiej wielkości jest 125 ale 50 jest strasznie malutkie, ja mam 180cm wzrostu a jak siędze na nim, to żeby się za owiewke schować to się muszę neiźle wyginać a kask i tak na szybce prawie mam xD i wgl takie chude i dziwne takie małe po prostu ;d
Nie przesadzaj po pierwsze większe od hondy cbr 125 :) a po 2 ja mam około 183cm to jak się położę to kask mi nie wadzi o szybkę jeszcze mam trochę miejsca a jak komuś brakuje to można dupe na siędzeniu posunąć bo kanapa jest bardzo długa :E
od hondy cbr 125 to wszystko jest większe ;p ja mówię jak jest po tym jak z nsr na rieju wsiadłem to różnica ogromna w wielkości, masię (mimo, że rieju podobno waży 130kg oO) i wgl takie chude jakieś i małe ;p Jakbym pojeździł na jakiejś 600 to bym pewnie to samo o nsr mówił, bo jak skuter miaęłm rieju wydawał mi się zajebisty i duży ;p
mała niespodzianka: http://www.youtube.com/watch?v=YPsfS7DIJ3M&feature=mfu_in_order&list=UL Dziwne kolory bo w aparacie zapomniałęm ustawić balansu bieli xD aa tego, gaźnik chyba do regulacji pójdzie na nowy sezon bo po tym filmie widzę, że jednak nie jedzie honda jak trzeba ;/ wgl na nowy sezon to i zębatki pójdą oryginalne 12/36 i będzie się wtedy dobrze jeździć.
na początku tylko takie jest bo tam się droga osunęła i zdarli asfalt… potem już w miare jest ok droga. kurde na południu polski na wsi chcesz mić drogi jak w niemczech? jest w suymieć główna droga ładna w miare ale tam taki ruch że bym jechał 60kmh przez cały film xd
eee to ogolnie wyglądało tak, że przyłożyłem aparat na przód kasku na szczenke tam pod wlotami, obwiązałem go sznurkiem tak przez aparat i przez szczenke w kasku, miałem taką gąbkę to napchałem jej na maxa między aparat i kask potem tlyko ustawiłem to mniej więcej na liczniki, żeby było i się zajebiście trzymało ;d nie ma to jak fuszera ;d
jak bym był na miejscu i widział nsr , to od razu wymyślił bym coś , bo by się nie trzęsło i cały czas z bliska pokazywało licznik , już patrząć na filmik miałem pewne koncepcje ale , nie wiem jakie to wszystko dokładnie wielkości jest na żywo ile tam miejsca itp
Mm… ładnie się na obroty wkręca … Kumpel mój ma nsr to na postoju chodzi jak czołg tak głośno… a twoja ładnie cichutko, a już myślałem, że wszystkie nsr tak mają xD
fajnie, ale to jeszcze nie to ;d No ja chciałęm tak, żeby się nie trzęsło i w sumie na kierownicy mogłem zamontować, ale to by było tylko prędkościomiećrz widać a obrotów nie, żeby wszystko złapać to by trza było dokłądnie nad bakiem aparat i trochę ponad kierowcnicą xd