Honda nsr 125 awarie

Witam serdecznie , Mam pytanie skierowane do użytkowników 2t ,a konkretnie hondy nsr 125 . Czy koledzy motocykliści mogliby mi powiedziec ile wynosi spalanie po miescie i co jest najważniejsze do sprawdzenia przy zakupie używki( oprocz oczywistych rzeczy jak tarcze czy zawieszenie ). Co jest najczęstsza awarią , co jest najszczestszym problemem bo chcialbym wiedziec czy mnie czeka wymiana czy juz zostało to wymienione przez właściciela :slight_smile: Dziekuje !!

może to mało odkrywcze ale kupując używany sprawdzasz wszystko co możesz sprawdzić.
To ma swoje lata, było naprawiane już 100 razy i pewnie różnej jakości częściami i do tego nie wiadomo ilu rzeźników tym jeździło i jak jeździło.
Wiec od stanu manetek, przez spawy, gumy, kostki, klosze, tarcze, cylinder (to 2T wiec to ważne) , wydech, opony, koła, osie,plastiki…itd sprawdzasz wszystko.
Te wszystkie prawdy o “typowych usterkach” to była śpiewka kiedy to było w stanie fabrycznym o lekkim zużyciu. Teraz bedzie sie sypać to na czym oszczędził poprzedni właściciel/właściciele.