Pewnego słonecznego dnia, gdy wyjechałem z garażu, zobaczyłem moją babcię. Moja babcia jest dziewicą, która często waliła konia, który zawsze leżał pomiędzy stosami beczek wypełnionych piwem. Jak ją otworzyłem to się przestraszyłem, bo nie było tam piwa.
Pewnego słonecznego dnia, gdy wyjechałem z garażu, zobaczyłem moją babcię. Moja babcia jest dziewicą, która często waliła konia, który zawsze leżał pomiędzy stosami beczek wypełnionych piwem. Jak ją otworzyłem to się przestraszyłem, bo nie było tam piwa. Babka pewnie wszystko
Pewnego słonecznego dnia, gdy wyjechałem z garażu, zobaczyłem moją babcię. Moja babcia jest dziewicą, która często waliła konia, który zawsze leżał pomiędzy stosami beczek wypełnionych piwem. Jak ją otworzyłem to się przestraszyłem, bo nie było tam piwa. Babka pewnie wszystko wylała gdyż ostatnio
jej odjebało i…
Pewnego słonecznego dnia, gdy wyjechałem z garażu, zobaczyłem moją babcię. Moja babcia jest dziewicą, która często waliła konia, który zawsze leżał pomiędzy stosami beczek wypełnionych piwem. Jak ją otworzyłem to się przestraszyłem, bo nie było tam piwa. Babka pewnie wszystko wylała gdyż ostatnio jej odjebało i zaczęła naukę stuntu
Jasiu226, mieliśmy kopiować cały tekst z postu powyżej :!: :evil:
Pewnego słonecznego dnia, gdy wyjechałem z garażu, zobaczyłem moją babcię. Moja babcia jest dziewicą, która często waliła konia, który zawsze leżał pomiędzy stosami beczek wypełnionych piwem. Jak ją otworzyłem to się przestraszyłem, bo nie było tam piwa. Babka pewnie wszystko wylała gdyż ostatnio jej odjebało i zaczęła naukę stuntu. Niestety robiła to
Pewnego słonecznego dnia, gdy wyjechałem z garażu, zobaczyłem moją babcię. Moja babcia jest dziewicą, która często waliła konia, który zawsze leżał pomiędzy stosami beczek wypełnionych piwem. Jak ją otworzyłem to się przestraszyłem, bo nie było tam piwa. Babka pewnie wszystko wylała gdyż ostatnio jej odjebało i zaczęła naukę stuntu. Niestety robiła to tylko w czasie
Pewnego słonecznego dnia, gdy wyjechałem z garażu, zobaczyłem moją babcię. Moja babcia jest dziewicą, która często waliła konia, który zawsze leżał pomiędzy stosami beczek wypełnionych piwem. Jak ją otworzyłem to się przestraszyłem, bo nie było tam piwa. Babka pewnie wszystko wylała gdyż ostatnio jej odjebało i zaczęła naukę stuntu. Niestety robiła to tylko w czasie gdy ja byłem
Pewnego słonecznego dnia, gdy wyjechałem z garażu, zobaczyłem moją babcię. Moja babcia jest dziewicą, która często waliła konia, który zawsze leżał pomiędzy stosami beczek wypełnionych piwem. Jak ją otworzyłem to się przestraszyłem, bo nie było tam piwa. Babka pewnie wszystko wylała gdyż ostatnio jej odjebało i zaczęła naukę stuntu. Niestety robiła to tylko w czasie gdy ja byłem w szkole, więc
Pewnego słonecznego dnia, gdy wyjechałem z garażu, zobaczyłem moją babcię. Moja babcia jest dziewicą, która często waliła konia, który zawsze leżał pomiędzy stosami beczek wypełnionych piwem. Jak ją otworzyłem to się przestraszyłem, bo nie było tam piwa. Babka pewnie wszystko wylała gdyż ostatnio jej odjebało i zaczęła naukę stuntu. Niestety robiła to tylko w czasie gdy ja byłem w szkole, więc zgniotło mi skuta
Pewnego słonecznego dnia, gdy wyjechałem z garażu, zobaczyłem moją babcię. Moja babcia jest dziewicą, która często waliła konia, który zawsze leżał pomiędzy stosami beczek wypełnionych piwem. Jak ją otworzyłem to się przestraszyłem, bo nie było tam piwa. Babka pewnie wszystko wylała gdyż ostatnio jej odjebało i zaczęła naukę stuntu. Niestety robiła to tylko w czasie gdy ja byłem w szkole, więc zgniotło mi skuta. Kilka dni póżniej
Pewnego słonecznego dnia, gdy wyjechałem z garażu, zobaczyłem moją babcię. Moja babcia jest dziewicą, która często waliła konia, który zawsze leżał pomiędzy stosami beczek wypełnionych piwem. Jak ją otworzyłem to się przestraszyłem, bo nie było tam piwa. Babka pewnie wszystko wylała gdyż ostatnio jej odjebało i zaczęła naukę stuntu. Niestety robiła to tylko w czasie gdy ja byłem w szkole, więc zgniotło mi skuta. Kilka dni później postanowiłem się zemścić
Pewnego słonecznego dnia, gdy wyjechałem z garażu, zobaczyłem moją babcię. Moja babcia jest dziewicą, która często waliła konia, który zawsze leżał pomiędzy stosami beczek wypełnionych piwem. Jak ją otworzyłem to się przestraszyłem, bo nie było tam piwa. Babka pewnie wszystko wylała gdyż ostatnio jej odjebało i zaczęła naukę stuntu. Niestety robiła to tylko w czasie gdy ja byłem w szkole, więc zgniotło mi skuta. Kilka dni później postanowiłem się zemścić na mojej kochanej babci.
Pewnego słonecznego dnia, gdy wyjechałem z garażu, zobaczyłem moją babcię. Moja babcia jest dziewicą, która często waliła konia, który zawsze leżał pomiędzy stosami beczek wypełnionych piwem. Jak ją otworzyłem to się przestraszyłem, bo nie było tam piwa. Babka pewnie wszystko wylała gdyż ostatnio jej odjebało i zaczęła naukę stuntu. Niestety robiła to tylko w czasie gdy ja byłem w szkole, więc zgniotło mi skuta. Kilka dni później postanowiłem się zemścić na mojej kochanej babci. Pomyślałem, że mógłbym
Pewnego słonecznego dnia, gdy wyjechałem z garażu, zobaczyłem moją babcię. Moja babcia jest dziewicą, która często waliła konia, który zawsze leżał pomiędzy stosami beczek wypełnionych piwem. Jak ją otworzyłem to się przestraszyłem, bo nie było tam piwa. Babka pewnie wszystko wylała gdyż ostatnio jej odjebało i zaczęła naukę stuntu. Niestety robiła to tylko w czasie gdy ja byłem w szkole, więc zgniotło mi skuta. Kilka dni później postanowiłem się zemścić na mojej kochanej babci. Pomyślałem, że mógłbym potajemnie wślizgnąć się
Pewnego słonecznego dnia, gdy wyjechałem z garażu, zobaczyłem moją babcię. Moja babcia jest dziewicą, która często waliła konia, który zawsze leżał pomiędzy stosami beczek wypełnionych piwem. Jak ją otworzyłem to się przestraszyłem, bo nie było tam piwa. Babka pewnie wszystko wylała gdyż ostatnio jej odjebało i zaczęła naukę stuntu. Niestety robiła to tylko w czasie gdy ja byłem w szkole, więc zgniotło mi skuta. Kilka dni później postanowiłem się zemścić na mojej kochanej babci. Pomyślałem, że mógłbym potajemnie wślizgnąć się do jej garażu
Pewnego słonecznego dnia, gdy wyjechałem z garażu, zobaczyłem moją babcię. Moja babcia jest dziewicą, która często waliła konia, który zawsze leżał pomiędzy stosami beczek wypełnionych piwem. Jak ją otworzyłem to się przestraszyłem, bo nie było tam piwa. Babka pewnie wszystko wylała gdyż ostatnio jej odjebało i zaczęła naukę stuntu. Niestety robiła to tylko w czasie gdy ja byłem w szkole, więc zgniotło mi skuta. Kilka dni później postanowiłem się zemścić na mojej kochanej babci. Pomyślałem, że mógłbym potajemnie wślizgnąć się do jej garażu i rozwalić jej
Pewnego słonecznego dnia, gdy wyjechałem z garażu, zobaczyłem moją babcię. Moja babcia jest dziewicą, która często waliła konia, który zawsze leżał pomiędzy stosami beczek wypełnionych piwem. Jak ją otworzyłem to się przestraszyłem, bo nie było tam piwa. Babka pewnie wszystko wylała gdyż ostatnio jej odjebało i zaczęła naukę stuntu. Niestety robiła to tylko w czasie gdy ja byłem w szkole, więc zgniotło mi skuta. Kilka dni później postanowiłem się zemścić na mojej kochanej babci. Pomyślałem, że mógłbym potajemnie wślizgnąć się do jej garażu i rozwalić jej nowo nabytego roxa. Ale
Pewnego słonecznego dnia, gdy wyjechałem z garażu, zobaczyłem moją babcię. Moja babcia jest dziewicą, która często waliła konia, który zawsze leżał pomiędzy stosami beczek wypełnionych piwem. Jak ją otworzyłem to się przestraszyłem, bo nie było tam piwa. Babka pewnie wszystko wylała gdyż ostatnio jej odjebało i zaczęła naukę stuntu. Niestety robiła to tylko w czasie gdy ja byłem w szkole, więc zgniotło mi skuta. Kilka dni później postanowiłem się zemścić na mojej kochanej babci. Pomyślałem, że mógłbym potajemnie wślizgnąć się do jej garażu i rozwalić jej nowo nabytego roxa. Ale nie mogłem go
Pewnego słonecznego dnia, gdy wyjechałem z garażu, zobaczyłem moją babcię. Moja babcia jest dziewicą, która często waliła konia, który zawsze leżał pomiędzy stosami beczek wypełnionych piwem. Jak ją otworzyłem to się przestraszyłem, bo nie było tam piwa. Babka pewnie wszystko wylała gdyż ostatnio jej odjebało i zaczęła naukę stuntu. Niestety robiła to tylko w czasie gdy ja byłem w szkole, więc zgniotło mi skuta. Kilka dni później postanowiłem się zemścić na mojej kochanej babci. Pomyślałem, że mógłbym potajemnie wślizgnąć się do jej garażu i rozwalić jej nowo nabytego roxa. Ale nie mogłem go znaleźć. Pewnie go