Historyjka

Pewnego słonecznego dnia, gdy wyjechałem z garażu, zobaczyłem moją babcię. Moja babcia jest dziewicą, która często waliła konia, który zawsze leżał pomiędzy stosami beczek wypełnionych piwem. Jak ją otworzyłem to się przestraszyłem, bo nie było tam piwa.

Pewnego słonecznego dnia, gdy wyjechałem z garażu, zobaczyłem moją babcię. Moja babcia jest dziewicą, która często waliła konia, który zawsze leżał pomiędzy stosami beczek wypełnionych piwem. Jak ją otworzyłem to się przestraszyłem, bo nie było tam piwa. Babka pewnie wszystko

Pewnego słonecznego dnia, gdy wyjechałem z garażu, zobaczyłem moją babcię. Moja babcia jest dziewicą, która często waliła konia, który zawsze leżał pomiędzy stosami beczek wypełnionych piwem. Jak ją otworzyłem to się przestraszyłem, bo nie było tam piwa. Babka pewnie wszystko wylała gdyż ostatnio

jej odjebało i…

Pewnego słonecznego dnia, gdy wyjechałem z garażu, zobaczyłem moją babcię. Moja babcia jest dziewicą, która często waliła konia, który zawsze leżał pomiędzy stosami beczek wypełnionych piwem. Jak ją otworzyłem to się przestraszyłem, bo nie było tam piwa. Babka pewnie wszystko wylała gdyż ostatnio jej odjebało i zaczęła naukę stuntu

Jasiu226, mieliśmy kopiować cały tekst z postu powyżej :!: :evil:

Pewnego słonecznego dnia, gdy wyjechałem z garażu, zobaczyłem moją babcię. Moja babcia jest dziewicą, która często waliła konia, który zawsze leżał pomiędzy stosami beczek wypełnionych piwem. Jak ją otworzyłem to się przestraszyłem, bo nie było tam piwa. Babka pewnie wszystko wylała gdyż ostatnio jej odjebało i zaczęła naukę stuntu. Niestety robiła to

Pewnego słonecznego dnia, gdy wyjechałem z garażu, zobaczyłem moją babcię. Moja babcia jest dziewicą, która często waliła konia, który zawsze leżał pomiędzy stosami beczek wypełnionych piwem. Jak ją otworzyłem to się przestraszyłem, bo nie było tam piwa. Babka pewnie wszystko wylała gdyż ostatnio jej odjebało i zaczęła naukę stuntu. Niestety robiła to tylko w czasie

Pewnego słonecznego dnia, gdy wyjechałem z garażu, zobaczyłem moją babcię. Moja babcia jest dziewicą, która często waliła konia, który zawsze leżał pomiędzy stosami beczek wypełnionych piwem. Jak ją otworzyłem to się przestraszyłem, bo nie było tam piwa. Babka pewnie wszystko wylała gdyż ostatnio jej odjebało i zaczęła naukę stuntu. Niestety robiła to tylko w czasie gdy ja byłem

Pewnego słonecznego dnia, gdy wyjechałem z garażu, zobaczyłem moją babcię. Moja babcia jest dziewicą, która często waliła konia, który zawsze leżał pomiędzy stosami beczek wypełnionych piwem. Jak ją otworzyłem to się przestraszyłem, bo nie było tam piwa. Babka pewnie wszystko wylała gdyż ostatnio jej odjebało i zaczęła naukę stuntu. Niestety robiła to tylko w czasie gdy ja byłem w szkole, więc

Pewnego słonecznego dnia, gdy wyjechałem z garażu, zobaczyłem moją babcię. Moja babcia jest dziewicą, która często waliła konia, który zawsze leżał pomiędzy stosami beczek wypełnionych piwem. Jak ją otworzyłem to się przestraszyłem, bo nie było tam piwa. Babka pewnie wszystko wylała gdyż ostatnio jej odjebało i zaczęła naukę stuntu. Niestety robiła to tylko w czasie gdy ja byłem w szkole, więc zgniotło mi skuta

Pewnego słonecznego dnia, gdy wyjechałem z garażu, zobaczyłem moją babcię. Moja babcia jest dziewicą, która często waliła konia, który zawsze leżał pomiędzy stosami beczek wypełnionych piwem. Jak ją otworzyłem to się przestraszyłem, bo nie było tam piwa. Babka pewnie wszystko wylała gdyż ostatnio jej odjebało i zaczęła naukę stuntu. Niestety robiła to tylko w czasie gdy ja byłem w szkole, więc zgniotło mi skuta. Kilka dni póżniej

Pewnego słonecznego dnia, gdy wyjechałem z garażu, zobaczyłem moją babcię. Moja babcia jest dziewicą, która często waliła konia, który zawsze leżał pomiędzy stosami beczek wypełnionych piwem. Jak ją otworzyłem to się przestraszyłem, bo nie było tam piwa. Babka pewnie wszystko wylała gdyż ostatnio jej odjebało i zaczęła naukę stuntu. Niestety robiła to tylko w czasie gdy ja byłem w szkole, więc zgniotło mi skuta. Kilka dni później postanowiłem się zemścić

Pewnego słonecznego dnia, gdy wyjechałem z garażu, zobaczyłem moją babcię. Moja babcia jest dziewicą, która często waliła konia, który zawsze leżał pomiędzy stosami beczek wypełnionych piwem. Jak ją otworzyłem to się przestraszyłem, bo nie było tam piwa. Babka pewnie wszystko wylała gdyż ostatnio jej odjebało i zaczęła naukę stuntu. Niestety robiła to tylko w czasie gdy ja byłem w szkole, więc zgniotło mi skuta. Kilka dni później postanowiłem się zemścić na mojej kochanej babci.

Pewnego słonecznego dnia, gdy wyjechałem z garażu, zobaczyłem moją babcię. Moja babcia jest dziewicą, która często waliła konia, który zawsze leżał pomiędzy stosami beczek wypełnionych piwem. Jak ją otworzyłem to się przestraszyłem, bo nie było tam piwa. Babka pewnie wszystko wylała gdyż ostatnio jej odjebało i zaczęła naukę stuntu. Niestety robiła to tylko w czasie gdy ja byłem w szkole, więc zgniotło mi skuta. Kilka dni później postanowiłem się zemścić na mojej kochanej babci. Pomyślałem, że mógłbym

Pewnego słonecznego dnia, gdy wyjechałem z garażu, zobaczyłem moją babcię. Moja babcia jest dziewicą, która często waliła konia, który zawsze leżał pomiędzy stosami beczek wypełnionych piwem. Jak ją otworzyłem to się przestraszyłem, bo nie było tam piwa. Babka pewnie wszystko wylała gdyż ostatnio jej odjebało i zaczęła naukę stuntu. Niestety robiła to tylko w czasie gdy ja byłem w szkole, więc zgniotło mi skuta. Kilka dni później postanowiłem się zemścić na mojej kochanej babci. Pomyślałem, że mógłbym potajemnie wślizgnąć się

Pewnego słonecznego dnia, gdy wyjechałem z garażu, zobaczyłem moją babcię. Moja babcia jest dziewicą, która często waliła konia, który zawsze leżał pomiędzy stosami beczek wypełnionych piwem. Jak ją otworzyłem to się przestraszyłem, bo nie było tam piwa. Babka pewnie wszystko wylała gdyż ostatnio jej odjebało i zaczęła naukę stuntu. Niestety robiła to tylko w czasie gdy ja byłem w szkole, więc zgniotło mi skuta. Kilka dni później postanowiłem się zemścić na mojej kochanej babci. Pomyślałem, że mógłbym potajemnie wślizgnąć się do jej garażu

Pewnego słonecznego dnia, gdy wyjechałem z garażu, zobaczyłem moją babcię. Moja babcia jest dziewicą, która często waliła konia, który zawsze leżał pomiędzy stosami beczek wypełnionych piwem. Jak ją otworzyłem to się przestraszyłem, bo nie było tam piwa. Babka pewnie wszystko wylała gdyż ostatnio jej odjebało i zaczęła naukę stuntu. Niestety robiła to tylko w czasie gdy ja byłem w szkole, więc zgniotło mi skuta. Kilka dni później postanowiłem się zemścić na mojej kochanej babci. Pomyślałem, że mógłbym potajemnie wślizgnąć się do jej garażu i rozwalić jej

Pewnego słonecznego dnia, gdy wyjechałem z garażu, zobaczyłem moją babcię. Moja babcia jest dziewicą, która często waliła konia, który zawsze leżał pomiędzy stosami beczek wypełnionych piwem. Jak ją otworzyłem to się przestraszyłem, bo nie było tam piwa. Babka pewnie wszystko wylała gdyż ostatnio jej odjebało i zaczęła naukę stuntu. Niestety robiła to tylko w czasie gdy ja byłem w szkole, więc zgniotło mi skuta. Kilka dni później postanowiłem się zemścić na mojej kochanej babci. Pomyślałem, że mógłbym potajemnie wślizgnąć się do jej garażu i rozwalić jej nowo nabytego roxa. Ale

Pewnego słonecznego dnia, gdy wyjechałem z garażu, zobaczyłem moją babcię. Moja babcia jest dziewicą, która często waliła konia, który zawsze leżał pomiędzy stosami beczek wypełnionych piwem. Jak ją otworzyłem to się przestraszyłem, bo nie było tam piwa. Babka pewnie wszystko wylała gdyż ostatnio jej odjebało i zaczęła naukę stuntu. Niestety robiła to tylko w czasie gdy ja byłem w szkole, więc zgniotło mi skuta. Kilka dni później postanowiłem się zemścić na mojej kochanej babci. Pomyślałem, że mógłbym potajemnie wślizgnąć się do jej garażu i rozwalić jej nowo nabytego roxa. Ale nie mogłem go

Pewnego słonecznego dnia, gdy wyjechałem z garażu, zobaczyłem moją babcię. Moja babcia jest dziewicą, która często waliła konia, który zawsze leżał pomiędzy stosami beczek wypełnionych piwem. Jak ją otworzyłem to się przestraszyłem, bo nie było tam piwa. Babka pewnie wszystko wylała gdyż ostatnio jej odjebało i zaczęła naukę stuntu. Niestety robiła to tylko w czasie gdy ja byłem w szkole, więc zgniotło mi skuta. Kilka dni później postanowiłem się zemścić na mojej kochanej babci. Pomyślałem, że mógłbym potajemnie wślizgnąć się do jej garażu i rozwalić jej nowo nabytego roxa. Ale nie mogłem go znaleźć. Pewnie go