Gry symulatory.

Znacie jakieś fajne gierki o stylu symulatorów??

Jeśli tak to podzielcie :569:

Ja polecam forum z symulatorami www.bve.jun.pl

Jest tam parę symulatorów. :arrow:

Ale o jakie dokładnie symulatory ci chodzi ?! Bo jest parę kategorii …

Symulator np jazdy pociągiem etc. Jedyne gierki w które się wkręcam :lol:

Trainz
Flight simulator

o to ci chodzić

O taaaak :slight_smile: Nie ma to jak jazda pociągiem :lol:

I co to za nowe brzydkie mody :?: Jeszcze raz i będzie nagroda :mrgreen:

znacie jakiś symulator jazdy motorem na kompaż

MotoGP :slight_smile: 08 chyba tak nazywa się najnowsza wersja :slight_smile: ale osobiście wolę MotoGP3 bo 08 juz mi kiepsko chodziła :stuck_out_tongue:

:confused: ściągnąłem sobie niedawno demko Moto GP 08 i powiem, że jakoś dziwnie się tam jeździ… Model jazdy na początku sprawia problemy, ale po kilku zakrętach (bo to na nich ma się największe problemy) już wie się co i jak :wink: Ale według mnie najlepiej jeździ się czymkolwiek w GTA SA :smiley:

mam obydwie ale wole 08 bo są 125 :smiley: i 250 :smiley: ale coś jeszcze bardziej realistycznego nie maż

Według mnie MotoGP 3 jest cholernie realistyczne …
Nie wiem jak w 08 bo nie grałem …

RudY napisał:

Według mnie MotoGP 3 jest cholernie realistyczne ...

Jeśli to jest to co ściągałem z twojego linku to ekran się zamazuje i oczy bolą.

08 jest realistyczniejsza i ma lepszą grafę, ale ja wolałbym sobie pośmigać jakimiś szosowymi maszynami po jakiejś mapie, coś w stylu TD:U ale realistyczniejsze, bo w TDU to jedziesz 300pare, zaczynasz robić wheelie i odbijasz się od jakiegoś auta i szyyybuujesz ponad mapą xD poza tym dziadowo się jeździ w tdu motorami

Kowal napisał:

Jeśli to jest to co ściągałem z twojego linku to ekran się zamazuje i oczy bolą.

Tak to jest to :] obraz się zamazuje bo jest fajny efekt ... a poza tym mnie oczy nie bolą :P

stopakropa napisał:

w TDU to jedziesz 300pare, zaczynasz robić wheelie

Bo to masz Hayabusę od Ghost Ridera ( nie, nie tego z filmu XD )

tiaa :slight_smile: a tak serio to mam Kawe ZX-10R mój ulubiony motor zaraz po MV Agusta F4 Tamburini :mrgreen:

Jak chcesz realistyczny symulator jazdy samochodem to ściągnij live for speed

niezłee! jak tylko gdzieś to znajdę to zassę :smiley: podoba mi się :smiley: :mrgreen: