Przecież od tego sa modzi zeby wylapywac spam.
to może by przydzielać każdego do grupy wg liczby POMÓGŁ bo przecierz po tym widać czy ktoś się trochę chociarz zna czy nie bo spamować to każdy potrafi i postów sobie ponabijać żeby tylko być w jak najlepszej grupie
ale na "pomógł’ nie działa automatycznie, a o spam modzi się zatroszczą
Rzadko kiedy ludzie dają pomógł i piwa, więc to bez sensu. Mi się podoba wszystko, tylko nie kolor tej 1 grupy, za mało widoczny…
Jeśli o mnie chodzi to jest OK
Jasiu226, włąśnie o to chodziło, żeby był mało widoczny…
Według mnie jest bdb … A i mam taką propozycję:
Wywalić: Special Users ( bo jest Ghost Riders ) lub Ghost Riders ( bo jest Special Users )
Wywalic Niedzielni kierowcy i ich kolor przyporządkować Absolutnym Nowicjuszom …
Bo tych grup jest właśnie o te 2 za dużo :] Poza tym: OK
W sumie special users można wywalic.
ale niedzielni kierowcy i absolutni nowicjuesz zostana, właśnie po to aby bylo widac kto jest zupełnie swiezy na forum akto juz posiedzial z miesiąc czy 2. a jak będzie mniej grup to nie będzie tak ciekawie.
No i kolor specialów daj do niedzielnych a kolor niedzielnych do nowicjuszy :]
Pozwólcie, że się przyczepię do wcześniejszej wypowiedzi
RudY napisał:
Wywalic Niedzielni kierowcy i ich kolor przyporządkować Absolutnym Nowicjuszom …
Miałbym być w nowicjuszach, jak jestem jednym z najdłużej przebywających tu osób? Może i się za często nie udzielam, ale bez przesady. Niech zostanie, tak jak jest :->
mnie tram się podoba. ja tam nie mam żadnych sugestii co do grup ponieważ mam wywalone w to
Ale mogły by być kolory bardziej odróżniające się jeden od drugiego
Inne kolory sa albo razace albo zbyt bardzo podobne do kolorow admina i modow wiec innych kolorow nie będzie.
to ok spoko
Głosuję na nie, bo grupy mają kolor sraczki i te nazwy jakoś mi nie wszystkie pasują (jeszcze jakoś je przeżyję, ale ten kolor :506: )
jedno słowo przychodzi mi na myśl… SSIJ :] dobrze jest
Xarmac napisał:
Głosuję na nie, bo grupy mają kolor sraczki i te nazwy jakoś mi nie wszystkie pasują (jeszcze jakoś je przeżyję, ale ten kolor :506: )
Sam jesteś sraczka a za to : :ble: można po papie dostać :P
Mi tam pasują, kolory i nazwy są dobre.
P.S: Piszę z roboty:D
Spoko oko jest
a daloby się ze te pierwsze grupy znikajaż tzn ze jak mam juz od 100postow( czy tam od ilu) nowa grupe to moglaby stara zniknac tez od 100 ??
Raczej nie darady, mam dwa swoje fora i z tego co wiem nie darady.