Grupy-wasze propozycje.

ale z drugiej strony nie wszyscy mają wiedze do danej grupy lub nie wiedzą z czego są najlepsi :wink: tak mi się wydaje :->

pomysła jest fajny ale raczej chodzi tutaj o hierarchie niż o to co kto lubi lub umieć, bo za duzo jest ludzi ktorzy sa tak zieloni jak trawa na wiosne. ale pomysl godny.

a co do propozycji ze od np 100 pomogl to moze i da się cos takiego zrobić ale musialbym dodawac takich ludzi do grupy recznie, bo z automatu się nie da ustawić przynajmniej nie mamy takiego modulu.

looool ktos mi wyjebal foto alfy i pocketa z podpisu :stuck_out_tongue: moze dlatego forum się kefilo bo nie bylo zgodne z wymiarami xDD hahahaha :smiley:

ej nie jednak w podpisię jest ale mi się nie wyswietla to foto nie wiem czemu ;p

Kruczek, ja też nie widzę twojego obrazka :stuck_out_tongue:

a ja już widzę ^^ moze imageshack mial jakas zawieche ;p

ale usuwam bo znowu jakieś bledy wyskakuja ;/ moze teraz się poprawi cos
KruczeK

To jest dobry pomysł, ale tak jak napisał Kruczek, co zrobić z większością forumowiczów, bo do np. grupy specjalistów od elektryki należałyby ze 3-4 osoby i tak samo z innymi grupami. Myślę że może zrobić coś takiego ale tylko na jakiś czas na próbę, żeby zobaczyć czy to się sprawdźi, a jak nie to zrobić normalnie tylko kolorek dopasowany do rangi.

Pomysł ciekawy ale za mało jest na tym forum "specjalistów’’ …

Mogą być te co podał rudy albo Patrico tylko dla tych userów co bardzo często i mądrze wypowiadają się na forum powinna być ranga specialna.

Możemy zrobić taka grupe :wink:
Będzie mieć nazwe: Special Users.
I bede do niej dodawal recznie i temu kto jest np specem od elektryki i napraw dam mozliwosci modowania w dziale serwis itp. będzie mogl edytowac i usuwac posty itd. ale nie będzie mogl dawac warnow.
ale reszta grup musi byc taka jak bylo wtedy ze normalnie automatyyznie się do nich dostajesz po ilus tam postach i beda mialy na celu tylko nadanie kolorow. wiec podawac propozycje bo w przyszla niedziele to zrobie :stuck_out_tongue:

To może dawajmy jakieś propozycje jak się mają nazywać grupy(nawet jedną podać) i potem się coś dobierze jak będzie dużo.

Ja mogę jeszcze coś wymyśleć,

np. nooby :smiley:

Chyba nie wiesz kim jest noob :stuck_out_tongue: Taka ranga to raczej by ubliżała :confused:

Dobra wygłupiłem się, ale dawajcie jakieś nazwy to coś się potem wybierze.
Ja już wcześniej dałem, i nie chce mi się już wymyślać.

Ja nadal jestem za tym:

Właściciele Chinoli - 0 postów
Drobni tunerzy - 50 postów
Tunerzy - 250 postów
Customerzy - 750 postów
Wymiatacze - 2000 postów
Ghost Rider - special

Czyli moje się spodobały :smiley: hehe, ilość postów można zmienić :stuck_out_tongue:

Ilość postów ja ustale więc tym się nie przejmujcie i nie piszcei ilosci postow.
a nie moze byc grupy ghost rider bo juz jest taka ranga. chyba ze tak chcecie zeby się bylo a takiej samej grupie i się mialo taka range w sumie to nawet moze tak byc. Ghost riderzy beda mega kozaki :smiley:

ej to wy rangi ustalacie czy grupy bo każdy co podał do podchodzi pod range w grupach to mają być jacyś wyjątkowi userzy typu ci co mają 1000 to ghos rider ale ci co badzo dużo pomagają w mechanice to na “bob” inni co mają fajnie ztunowany skuter to np “kolorowanki” czy coś w tym stylu i nie każdy tylk0o poniektóre osoby a nie że ten co go nie ma juz 2 miechy na forum będzie miał tuner 4t czy jakoś tak

P.S. Moich przykładów nie bierzcie pod uwagę

KruczeK napisał:

temu kto jest np specem od elektryki i napraw dam mozliwosci modowania w dziale serwis itp.

Może trochę starszy cytat ale muszę coś dopowiedzieć...
Według mnie to pomysł głupi bo od tego są moderatorzy których i tak jest masa ...

Rudy to ma byc wyróznienie, a akurat twoje zdanie jest mało znaczace dla mnie.
PO prostu beda mogli się zajmowac tym czym się znaja ale najpierw musza sobie zasłużyć np browarami i pomogl w danym dziale. Wszystko można jeszcze ustalic. Macie jeszcze 4 dni :wink:
Za 4 dni albo się zrobi ankiete albo wybiore z propozycji te ktore sa najlepsze i będzie.

Kruczek wybierz te najlepsze :slight_smile:
Bedzie najlepiej bo jak na razie to takie same srednie podaja. A ja dobrego pomysłu nie mam.

nadal czekam na propozycje.
nie zapomnijcie ze czekam tylko do niedzieli do godziny dajmy na to 17 :wink:

A więc grupy zrobione.
Teraz ankieta tygodniowa czy wam się podobaja one czy nie.
Bo nie chce mi się sluhcac waszych zali.
jak ktos cos ma do powiedzenia to pisac.

Mnie się podoba, a co do ilości postów (nie wiem co ile zmienia się grupa) proponował bym dać jakąś liczbę typu 643 żeby nie były np 500, 600 itp żeby ludzie nie myśleli że nabiją 500 i następna grupa.