to ja mam nie zalatwiac brykietu? kiełbaske to wezme obowiązkowo. nawet przytachałem z roboty talerze "olbrzymy"
WODZU napisał:
Witam.
Z R2_D2, Krzysiek rozmawiałem odrazu po twoim telefonie na CB. Jest to kolega z Czeladzi. Mówiłeś że Patryk też będzie?
angel_75 - także zapraszamy na grilla.
WODZU- dziękuję za zaproszenie, ale niestety niedzielne popołudnie spędzam w pracy nad raportami i analizami sprzedaży :((((
szkoda Aniołku
:)
I juz po mini spocie. WIElKIE DZIEKI WSZYTKIM OBECNYM :)
ps. miło było cie poznać Artur
Propozycvja spotu w dniu 30-06-2012 A.D. tak po godzinie 16 (ide na rano do roboty i dopiero po 14 wroce do domu :( )
Jakieś propozycje?
Hop,hop...wybiera się ktoś?
Oczywiście, że tak
Ja chętnie ale innym razem. Jutrzejszy dzień mam zaplanowany od ponad tygodnia więc nie wypada teraz zrezygnować. Jeszcze pewnie coś się zorganizuje.
No i raczej nici z grilla:(
Z grila tak, ale jedziemy na Przeczyce, dla chętnych: zbórka w Czeladzi na stacji Statoil - ul. Staszica o godz 16.
Arti ja sie zaraz zbieram z Katowic. Powinienem byc tak jak gadalismy.
Szkoda,że znów mnie omija:((( Krzysiek ale kawa aktualna:) Zdzwońmy się ponownie po niedzieli. Jedźcie ostrożnie,pozdrawiam.
przeczyce zakonczone kielbaskami na ogniu u Wodza w. ogrodku. Do domu dotarlem po 23 a wychodzilem to byla 5 rano
Co jest przyczyną ze nic się na Śląsku na koniec sezonu nie organizuje - ciekawe?
andrzej2465 a wypad do ostrawy?
data i godzina?
23 wrzesnia na air nato show w ostrawie
Panowie jakim sprzętam się wybieracie ?,jaka średnia prędkość ? :)
ja 50 inca street 2t Bosmal z synnem "wiekszymi braciszkami" a jzda z godnie z przespisami pod 50 przynajmniej na terenie czech