Grupa Śląska - nasze wycieczki

Info dla wszystkich zainteresowanych
Stowarzyszenie motocyklowe "Dawcy Usmiechu" z Sosnowca organizuje z okazji dnia dziecka impreze. Tradycyjnie otwierac ja bedzie parada jednosladow. Start z pod Urzedu Miasta Sosnowiec ul.Zwyciestwa o godz. 11

Wiecej na stronce http://www.dawcy-usmiechu.slask.pl

Ja wraz z Wodzem zapowiadamy swoj (kolejny ps. pierwszy byl w kwietniu) idzial. Zapraszamy do udzialu

Witam.

A może zorganizujemy w czerwcu jakiś weekendowy wypad na Przeczyce?

KrzysiekP napisał:

Info dla wszystkich zainteresowanych
Stowarzyszenie motocyklowe "Dawcy Usmiechu" z Sosnowca organizuje z okazji dnia dziecka impreze. Tradycyjnie otwierac ja bedzie parada jednosladow. Start z pod Urzedu Miasta Sosnowiec ul.Zwyciestwa o godz. 11
Wiecej na stronce http://www.dawcy-usmiechu.slask.pl
Ja wraz z Wodzem zapowiadamy swoj (kolejny ps. pierwszy byl w kwietniu) idzial. Zapraszamy do udzialu

Myślę,ze uda mi się dołączyć :)))Do zobaczenia!

Hej,potrzebuję pomocy.Może ktoś ma namiary na sprytnego mechanika z okolic Sosnowca.Mój Quantum po prostu przestał palić, tzn zdarza mu się odpalić raz na jakiś czas...Po wymianie świecy nie widać poprawy :( Pomocy, na tym moja wiedza się kończy :(((

angel_75 napisał:

Hej,potrzebuję pomocy.Może ktoś ma namiary na sprytnego mechanika z okolic Sosnowca.Mój Quantum po prostu przestał palić, tzn zdarza mu się odpalić raz na jakiś czas...Po wymianie świecy nie widać poprawy :( Pomocy, na tym moja wiedza się kończy :(((

Mogę przejrzeć skuter, jestem z Jaworzna ;)

Dziękuję za pomoc:) Skuterek już w rekach fachowca.

Pietro dzięki, może następnym razem skorzystam, choć mam nadzieję,że nie szybko będzie taka potrzeba.:))

WODZU napisał:

Witam.
A może zorganizujemy w czerwcu jakiś weekendowy wypad na Przeczyce?

Hej Wodzu, jestem za a nawet nie przeciw, tylko termin. Za chwile zaczyna się Euro 2012, może po tych rozgrywkach?
pozdrawiam

ja mam klape bo mam wszystkie weekendy w robocie w czerwcu.

W ta niedziele proponuje spot grilla taki na popoludnie. Poczatek godz.17 miejsce altanka grlowa obok parkingu przy osrodku charcerskim al. Harcerska park
Wjazd od strony aksu ul parkowa

KrzysiekP napisał:

W ta niedziele proponuje spot grilla taki na popoludnie. Poczatek godz.17 miejsce altanka grlowa obok parkingu przy osrodku charcerskim al. Harcerska park
Wjazd od strony aksu ul parkowa

No OK, ale gdzie? znaczy w jakim mieście...

WPkiW w Chorzowie

już wiem, dzieki

jak nie będzie lało to się pojawię z Wodzem

Wodzu juz wie o spocie i bedzie

Witam.

Z R2_D2, Krzysiek rozmawiałem odrazu po twoim telefonie na CB. Jest to kolega z Czeladzi. Mówiłeś że Patryk też będzie?

angel_75 - także zapraszamy na grilla.

tak Patryk sie ogarnie

tez se z czasem zakupie cb do skuta

Krzysiek - ile osób zgłosiło akces na grilla?

za niedlugo bede mógł z wami jezdzic kupuje maszyne docieram I jazda. narazie wycieczki 1-dno dniowe Bo jestem jeszcze troche zamlody ale mam nadzieje ze bedzie swietna zabawa

Piotrek Patryk Bosmal i Goth (Adam) zglosili acsesa na grill

Kiełbaska,brykiet i inne sprawy zapakowane:)